Sådan sikrede 3.B sig en succesfuld studenterkørsel

Charlotte

Interview med Charlotte, 3.B – Solrød Gymnasium
I februar 2015 sidder vores klasse på Solrød Gymnasium og skal til at bestille studenterkørsel. Der søges – sikkert som så mange andre klasser – forskellige steder på nettet efter eventuelle vognudbydere, som kan tilbyde lige netop dén studentervogn, der ønskes at køre studenterkørsel i. Lidt tilfældigt havner vi på Book Studenterkørsels hjemmeside, og beslutter os for at få tilsendt nogle tilbud – det skader jo ikke, når det ikke koster noget. Vi få hurtigt tilsendt tre forskellige tilbud fra Book Studenterkørsel og ender med at bestille vores studenterkørsel til d. 25/6-2016 igennem Book Studenterkørsels bookingportal, fortæller Charlotte.
”Hvorfor bestilte I studenterkørsel allerede i februar 2015?”
Vi havde hørt fra andre, at man skulle være ude i god tid. Hvis man har krav til priser og features i vognen er det nødvendigt at være ude i rigtig god tid. Den vognudbyder vi blev ledt igennem til via Book Studenterkørsel, der matchede vores ønsker til en vogn, havde kun 2 vogne tilbage. Så allerede halvandet år inden man overhovedet skal køre studenterkørsel, er mange vogne allerede booket. Vi har derfor erfaret, og vil kun råde andre klasser til, at være ude i god tid når man skal bestille studenterkørsel. Det var så fint at benytte Book Studenterkørsel. Det var rigtig godt, at vi fik tilsendt nogle tilbud, men egentligt ikke var tvunget til at vælge nogle af dem – og så var det gratis at få tilsendt nogle tilbud. Derudover fik vi en partypakke ovenikøbet, hvis vi valgte et af deres tilbud. Så slap vi for at skulle handle en masse ind selv, og det lokkede selvfølgelig også.
”Havde I nogle ønsker ift. features i jeres vogn? Blev kravene opfyldt?”
Vores klasse er en musikklasse, så det var selvfølgelig vigtigt for os at vognen havde et ordentligt musikanlæg. Det var også vigtigt for os, at der var mulighed for at komme vidt omkring i Københavnsområdet i vognen, idet nogen af os bor ret langt fra hinanden. Derfor var det også afgørende for os, at vognen var til rådighed i lang tid.
Derudover skulle der være plads til, at hele klassen kunne sidde ned og at man fik det hele for en rimelig pris. Tiden som student er generelt rigtig dyr, så vi havde i klassen besluttet, at vi gerne ville køre studenterkørsel så billigt som muligt, uden at gå på kompromis med features eller andre ting.  Vi valgte derfor i den forbindelse at køre studenterkørsel dagen efter vores dimission. Vi ved, at mange skoler og klasser har tradition for, at man kører studenterkørsel efter dimissionen på skolen, men det er også disse dage hvor det er dyrest at køre studenterkørsel. Vores tilbud blev billigere ved, at vælge datoen efter dimissionen. Mange fra vores klasse vil også gerne ud og fejre dimissionen med deres forældre, så for os passede det perfekt med dagen efter dimissionen.
”Hvordan har jeres oplevelse med Book Studenterkørsel været?”
Vores oplevelse med Book Studenterkørsel har været rigtig god. Det var rigtig fedt, at vi fik tilsendt nogle tilbud uden at være afhængige af at skulle vælge et af dem. Der var en tryghed i, at det var Book Studenterkørsel der formidlede tilbuddene fra vognudbyderne. Vi fik tilsendt et bevis for tilladelse til vognkørsel af vognmanden vi bestilte vogn hos. Det var rigtig vigtigt for os, at få et bevis for og bekræftelse af, at alt var som det skulle være, taget tidspunktet i betragtning. Studenterkørsel og tilladelsen hertil, grundet kravet om fartskriver, var rigtig meget oppe i medierne på daværende tidspunkt, og derfor var det rigtig vigtigt for os, at være 100% sikre på, at der var styr på det hele.
Derudover er det begrænset hvad man som teenager kan gøre alene, hvis uheldet skulle være ude og der alligevel var noget galt med bookningen. Derfor var det rart og trygt at bestille igennem Book Studenterkørsel.
”Hvordan foregik jeres studenterkørsel?”
Vi havde, som tidligere nævnt, valgt at køre studenterkørsel dagen efter vores dimission, idet vi kunne spare nogle penge i så dyr en tid som studentertiden. Vi startede derfor med at spise morgenmad sammen lørdag morgen hos en fra klassen, hvorefter vi havde vognen i 10 timer. Vi havde aftalt med vores udbyder, at vi fik leveret vognen en time før afgang, så vi havde tid til at få vognen pyntet og gjort klar til vores kørsel. Det var rigtig dejligt, at der var mulighed for at aftale det, så vi ikke skulle stresse over at få vognen pyntet og klargjort til kørsel.
”Vil I anbefale andre at benytte Book Studenterkørsel, frem for selv at give sig i kast med hele bookingforløbet?”
Det vil vi helt sikkert. Det har fungeret rigtig godt for os at benytte Book Studenterkørsels service. Det har været så rart, at vi nærmest er blevet ’båret’ igennem hele bookningen, og at vi har en neutral tredjepart til at varetage vores interesser, hvis nu der skulle opstå problemer på nogen måde. Vi har haft en rigtig god oplevelse og har faktisk allerede anbefalet Book Studenterkørsel til 2.g’erne på vores skole.
Slip for besværet
For at opsummere det, som interviewet ellers fint beskriver, så er Book Studenterkørsel en bookingportal for studerende der skal køre studenterkørsel. Det vil sige, at rigtig mange af landets udbydere af studentervogne er samlet ét sted, hvilket gør det til en mere overskuelig proces at finde en studentervogn. Book Studenterkørsel formidler kontakten mellem vognudbyderen og de studerende og letter altså det besvær der kan være, ved at booke studenterkørsel. Man kan helt uforpligtende og gratis søge efter vogne på hjemmesiden og herefter få en oversigt over de vogne der opfylder klassens behov. Når man har fundet en vogn der matcher klassens behov, påbegyndes selve bookingforløbet via portalen. Book Studenterkørsel er med klassen hele vejen og er altid til at få fat på, hvis der skulle opstå spørgsmål. Kun reelle, seriøse og etablerede vognudbydere er koblet op på portalen – dvs. man som klasse, bl.a. er sikret en bekræftelse på booking og betaling og hermed at studenterkørslen bliver en succes, uanset hvor i landet den skal køres