Når du har booket en studentervogn på Book Studenterkørsel, så vil du modtage en faktura for depositummet på 10%.
Men hvis det er første gang. at du skal betale en faktura, så kan det jo være svært lige at vide, hvordan man gør.
Heldigvis er det slet ikke så svært, og hvis du læser videre, så kommer her en guide til, hvordan du betaler en faktura over netbank.

Faktura, hvad er det?

En faktura er egentlig bare en regning, som specificer, den vare eller den service man har bestilt/booket.
På Book Studenterkørsel får du din faktura som en PDF, som du kan åbne og evt. printe. Nederst på fakturaen finder du et indbetalingskort, som kan betales i netbank.
På fakturaen kan du se, hvad der skal betales for, og i denne sammenhæng vil der derfor stå: Depositum for studenterkørsel + detaljerne for jeres booking.
Har man tilkøbt forsikring eller partypakke, så vil dette også stå på fakturaen.

Derfor betaler man via faktura

Fakturaen, som du modtager, er knyttet sammen med jeres ordre.
Når du betaler fakturaen, så kan systemet se, at det er er netop jeres studentervogn, der er modtaget betaling for.
Faktura er en sikker og nem måde at håndtere betalinger på. Derfor er det en sikker måde at betale for en service, som er af et større beløb, som eksempelvis en studenterkørsel.
Har I forsikret jeres studenterkørsel og dermed sikret, at de mange penge I har lagt ud ikke går til spilde i en konkurs?
Så læs mere her om, hvordan vi kan hjælpe jer med en forsikring af studenterkørslen.
Det er først når depositummet er betalt, at bookingen bliver overdraget til udbyderen.
Når en udbyder har accepteret jeres booking, så forpligter han sig på, at holde vognen reserveret til jer.
Betaler man ikke sit depositum, så overholder man ikke sin del af aftalen, som indgås ved booking, og så er udbyderen ikke længere forpligtet på at holde vognen ledig til jer.
I kan derfor risikere at miste vognen, hvis I ikke får betalt depositummet.

Sådan betaler du en faktura

1. Log på din netbank, og vælg den funktion, hvor man betaler indbetalingskort.
Det kan være forskelligt fra bank til bank, hvad funktionen hedder, men som regel noget i retning af ”betalinger”, ”Betal faktura” eller ”betal indbetalingskort”.
Kan du ikke finde det, så kontakt din bank, så de kan guide dig.
2. Nu skal du blot følge bankens instrukser, og udfylde de felter, som banken beder om. Hav din faktura åben på computeren eller printet ved siden af dig, så du kan aflæse de tal og informationer, som banken beder om.
3. I nederste venstre felt på fakturaen, kan man se kortkoden, kreditornummer og betalingsidentitet. Hvis banken beder dig taste kortkoden/kortartkoden, så er det tallet +71, som du også kan se nederst på fakturaen.
Kreditornummeret er den lange nummer, som står efter kortkoden +71, og betalingsidentiteten er det næste nummer, som står efter kreditornummeret og begynder med +

Kan min mor betale fakturaen for mig?

Hvis du er så heldig at have en sød mor, som gerne vil betale eller lægge ud for depositummet, så kan det sagtens lade sig gøre.
Så længe betalingen foregår via indbetalingskortet som ses på fakturaen, så går betalingen ind for den rigtige ordre/booking. ☺

Vi har lige betalt men har ikke fået en bekræftelse på mail

Vi sender en mail, så snart vi har modtaget betalingen af depositummet, men hvis du ikke får den lige med det samme, så fortvivl ikke.
Der går nemlig som regel lige en bankdag før pengene er overført af banken og registreret hos os. Derfor kan du forvente at modtage en e-mail dagen efter, at du har betalt fakturaen i netbank.
Bemærk, at har du betalt en fredag, så vil du muligvis først modtage mailen mandag.
Har du fortsat ikke modtaget en mail fra os om, at vi har modtaget depositummet, så kontakt os på [email protected] eller på telefon 71 99 36 91.
Depositum for faktura Studenterkørsel