Studenterkørsel 2021

Året er kun lige begyndt, men allerede nu er vi hos Book Studenterkørsel begyndt at modtage de første bookinger for studenterkørsler i 2021! Derfor kan vi hermed erklære bookingsæsonen 2021 for åben!
Bliver du student i 2021, så er det nu du skal begynde at tale med din klasse om, at I skal have booket jeres studentervogn.
I tvivl om hvad du skal have styr på inden I booker? Så læs vores blogindlæg om Kom godt fra start ved booking af studentervogn.

Studenterkørsel 2021
Studenter med den røde hue

Hvorfor så tidligt ude?

Er man midt i 1.g, så føles det som om, at der er en hel tidsalder til, at man bliver student og skal på studenterkørsel. Det kan derfor være fristende bare at skyde det hen, og vente med at tage studenterkørsel op med klassen til, at man er lidt tættere på at få sin studentereksamen.

Men man kan med fordel godt begynde at tage snakken i klassen, og få taget hul på søgningen efter en studentervogn.
Det er vigtigt, at man i en klasse er enige om budgettet og om, hvad man forventer af udstyr på den studentervogn, som man gerne vil køre sin studenterkørsel på.

Jo tidligere man er ude og finde sin vogn, jo større chance er der for, at man kan booke drømmevognen til en god og billig pris. Derfor er det en god ide at være tidligt ude.

På Book Studenterkørsel hjælper vi dig med at sammenligne priserne på studentervognene fra udbydere af studenterkørsel i hele landet. Alt du skal gøre er blot at taste dine søgekriterier.
Her vil du også kunne sammenligne vognene på forskellige features som anlæg, køler til drikkevarer, samt om rengøring, km og brændstof er med i prisen.

Det skal du være opmærksom på, når du booker studentervognen tidligt

Man kan ikke være for tidligt ude, når det kommer til at begynde at lede efter klassens studentervogn. Men der er særligt én ting, som man skal være opmærksom på, hvis man booker sin studentervogn tidligt.

Det er nemlig super vigtigt at man ved, hvilken dato man gerne vil køre sin studenterkørsel på.

Man kan ikke bare booke en dato og så forvente, at man kan rykke datoen senere, hvis man eksempelvis opdager, at man har booket sin studenterkørsel en uge for tidligt.

Det skyldes, at vognen med stor sandsynlighed er booket ud til en anden klasse på den dag, som man ønsker at rykke sin studenterkørsel til.

Studentervognen kan af gode grunde ikke være 2 steder på én gang.

Hvordan ved vi, hvilke datoer vi skal booke?

Højsæsonen for studenterkørsler er altid torsdag, fredag og lørdag i studenterugen. Det er de dage flest kører studenterkørsel, og derfor er det også de dage, som både er dyrest og sværest at få.

Studenterugen er den uge, hvor alle bliver færdige med studentereksamen og får huen på hovedet. Det er også i denne uge, at man afholder dimission på gymnasiet. Her har nogle gymnasier tradition for, at man kører studenterkørslen lige efter dimissionen.

Så holder studentervognene ude foran skolen og venter på at studenterne kan begynde deres studenterkørsel.

Tjek med jeres skole, om I har tradition for dette, for så er det jo vigtigt at I får booket studentervognen på samme dato som dimissionen.

Den eneste måde man kan være 120% sikker på, hvilken uge I bliver studenter i er ved at tjekke undervisningsministeriets hjemmeside, med offentliggørelsen af eksamenskalenderen for 2021.

Desværre så bliver eksamensplanen ikke offentliggjort så tidligt, som studentervognene bliver booket ud.

Derfor er det altid et stort dilemma for klasserne, om de skal booke en vogn i god tid, til en billig pris, men med en risiko for at komme til at booke en forkert dato?

ELLER, om de skal vente til, at de er sikre på, hvilken dato de skal booket studenterkørsel, men med en risiko for at der kun er dyre vogne tilbage?

Et godt råd fra os er at kontakte Book Studenterkørsel. Vi kan se hvilke datoer i 2021 der bliver booket mest. Dette er en god indikator på, hvilke datoer højsæsonen bliver for 2021. Herefter kan du tale med kontoret på din skole, som måske kan sige noget nærmere om, hvornår dimissionen skal ligge.

Som tommelfingerregel, så ligger studenterugen næsten altid i den sidste uge i juni.

Studentervogn Partybus
En af vores partybusser der bruges til studenterkørsel

Sådan booker I studenterkørsel 2021

Hvis I er nået så langt I processen at I er klar til at finde den helt rette studentervogn til jeres studenterkørsel 2021, så skal I blot trykke på knappen herunder.

Man booker ikke ved at gå formularen igennem, I kan blot HELT uforpligtende kigge og se om der er det rette til jer.

Hvis uheldet er ude, og I fejlbooker

Av, man er kommet til at booke sin studentervogn en uge for tidligt, hvad gør man så?
Jo, man tager hurtigst muligt fat på sin udbyder (Ham/hende som du skal køre studenterkørsel ved), og spørger om, hvilke muligheder man har for at løse problemet.

Er man super heldig, så har udbyderen en ledig vogn på den dato I ønsker jer, og ellers kan turen muligvis rykkes til en anden dato efter højsæsonen, eksempelvis i starten af juli.