Studenterkørsel priser 2022 i hele landet

I er lige begyndt i gymnasiet, der er en masse nye indtryk, venner og lektier at tage sig af. Men det kan være en rigtig god idé, allerede nu, at påbegynde søgningen efter den perfekte studentervogn til studenterkørsel i 2022.

Mere end 450 vogne

Vi har hos Book Studenterkørsel 450+ vogne koblet op, fra udbydere overalt i landet. Det betyder, at der er massere af vælge imellem (endnu), og vi er allerede begyndt at få de første bookinger ind for klasser i 2022. Dette betyder ikke, at alle vogne bliver revet væk med det samme, men det betyder altså at chancen for at få sin drømmevogn til vognturen bliver mindre og mindre. Der er eksempelvis rigtig mange studenter, som gerne vil køre om fredagen (d. 24 juni i 2022) i studenterugen. Denne dato er ekstremt populær hos de danske gymnasier (især på Sjælland). Dette betyder at denne dato bliver booket hurtigt ud, men også at prisen normalt er en del højere end eksempelvis torsdag, lørdag, søndag og de andre ydre datoer. Hvis man vil have en studentervogn om fredagen, så skal man derfor naturligvis være før ude og smide mere mønt end hvis man vil køre på de andre datoer.

Udvalget af studentervogne er størst lige nu

Det er også nu, at der er flest vogntyper at vælge imellem (vi laver et blogindlæg om disse i fremtiden). Hvis I kigger inde på https://www.bookstudenterkorsel.dk/#!/ så er der nemlig veteranvogne, transportlastbiler, militærvogne, partybusser, brandbiler, hestevogne mm., som I kan booke til jeres studenterkørsel. Udvalget af vogntyper bliver mindre og mindre jo længere I venter med at bestille.

Priser på studenterkørsel i 2022

Med hensyn til priser, så er de forskellige alt efter hvilken geografi vi taler om. Generelt er Sjælland dyrere end både Jylland og Fyn. Især fredagen i studenterugen har et højere prissæt. Men det hele handler om udbud og efterspørgsel, og som tingene ser ud nu, så er fredag i studenterugen simpelthen bare den mest eftertragtede dag for vognturen. Vi har her hos Book Studenterkørsel (for at give jer et overblik), udarbejdet en gennemsnitspris for studenterkørsler om torsdagen, fredagen, lørdagen og søndagen i studenterugen.

Markant prisforskel på studenterkørsel på tværs af regioner

Som I kan se, så er der en synlig prisforskel på en studenterkørsel fredag i studenterugen i forhold til en vogntur om lørdagen eller torsdag/søndag. Udvalget er også større i meget længere tid  på de ikke så populære datoer, da efterspørgslen ikke er så høj. For at opsummere: vil I spare en masse penge på studenterkørsel? Bestil vognen på en torsdag, lørdag, søndag eller vent til mandag/tirsdag – priserne er betydeligt bedre!

Prisforskel vest og øst for storebælt

Region Hovedstaden og Sjælland er generelt dyrere end de andre regioner. Dette skyldes formentlig at købekraften på Sjælland er større og fredag/lørdag (de mest populære dage), er markant mere obligatoriske end i Jylland eller på Fyn. Vinderen af det billigste område i Danmark for eksamenskørsel er Nordjylland, med den laveste gennemsnitspris på en søndag. Dette betyder altså, at der er store forskelle på studenterkørslers priser rundt omkring i landet. Nordjyderne har simpelthen trukket det længste strå, ’ikkå’.

Det er vigtigt at påpege, at dette er gennemsnitspriser for studenterkørsler i regionerne. Det er selvfølgelig helt klart muligt at finde billigere vognkørsler – heldigvis! Hos Book Studenterkørsel ser vi ser priser helt ned til 10.000-12.000 – alt efter dato og geografi. Det er modsat også muligt at finde studentervogne helt op til 40.000-55.000 for én dags kørsel! Det er også muligt, at køre studenterkørsel på det vi kalder ydre datoer. Ydre datoer er dage, som går ud over selve studenterugen. Det er eksempelvist mandag, tirsdag, onsdag efter studenterugen. Her er priserne endnu billigere, og der er faktisk en del klasser som er begyndt at køre disse dage.  Det hele er op til jer, kommende studenter. Behovene er vidt forskellige.

Vil I være sikre på at få den perfekte vogn? Kig på studentervogne allerede nu!

Bookingsæsonen for studenterkørsler i 2022 er her i januar 2020 (hvor dette indlæg er skrevet), som sagt allerede skudt i gang. Dette betyder ikke, at I skal stresse for at få fat i en vogn, men det betyder at I så småt skal begynde at undersøge de forskellige muligheder for studenterkørsel. Et godt sted at starte kunne jo være her hos Book Studenterkørsel – landet største bookingportal for studenterkørsler. Tryk på nedenstående knap, søg i formularen og find den studentervogn, som I kunne tænke jer. Og husk…vi sidder altid klar til at råde og vejlede jer gennem hele processen. Nemmere bliver det ikke. God jagt!

Gode råd til studenterkørsel? Få dem af os 🙂

Kunne I tænke jer, at der kommer en bookingvejlder ud og snakke med jeres årgang i forhold til hvad I skal være opmærksom på med hensyn til studenterkørsel? Skriv til os på: [email protected] eller ring til os på tlf. 71 99 36 91 for at høre mere.

Servicen er selvfølgelig 100% gratis og helt uforpligtende for jer.