Studenterkørsel 2022

Snart ruller de nyudklækkede 2022-studenter ud på landets veje i deres studentervogne, og spreder liv og glade dage på gaderne. Langt de fleste af 2022’s studenter har allerede booket deres studentervogn nu, men skal du ud og køre i 2022, og endnu ikke har booket en vogn, så vil vi gøre vores bedste for at finde en vogn til jer. Vores hjemmeside gør det nemlig nemt for jer at se hvilke vogne der er stadig er ledige på den dato i vil køre studenterkørsel i 2022. Så skynd jer ind og få booket en studentervogn, så I kan komme ud og give den gas til sommer! Kontakt os endelig hvis vi skal hjælpe jer med at finde en studentervogn til 2022.

Vi glæder os helt vildt til at se jer køre rundt på gader og stræder i de mange fantastiske studentervogne i har booket gennem Book Studenterkørsel! 
Husk at i kan planlægge jeres rute i vores brugervenlige og supersmarte ruteprogram, Studenterruten. Når I booker jeres studenterkørsel gennem Book Studenterkørsel, får I gratis adgang til Studenterruten, så i nemt og bekvemt kan planlægge jeres tur.

Studentervogne collage
4 forskellige studentervogne

Hestevogn, traditionel- og totalt militær studentervogn

Mere end 500 studentervogne

Vi har hos Book Studenterkørsel 500+ vogne koblet op, fra udbydere overalt i landet. Det betyder, at der er massere af vælge imellem (endnu), og vi er allerede begyndt at få de første bookinger ind for klasser i 2022. Dette betyder ikke, at alle vogne bliver revet væk med det samme, men det betyder altså at chancen for at få sin drømmevogn til vognturen bliver mindre og mindre.
Der er eksempelvis rigtig mange studenter, som gerne vil køre om fredagen (d. 24 juni i 2022) i studenterugen. Denne dato er ekstremt populær hos de danske gymnasier (især på Sjælland).

Dette betyder at denne dato bliver booket hurtigt ud, men også at prisen normalt er en del højere end eksempelvis torsdag, lørdag, søndag og de andre ydre datoer. Hvis man vil have en studentervogn om fredagen, så skal man derfor naturligvis være før ude og smide mere mønt end hvis man vil køre på de andre datoer.

Vil I være sikre på at få den perfekte vogn? Kig på studentervogne nu!


Et godt sted at starte kunne jo være her hos Book Studenterkørsel – landets største bookingportal for studenterkørsler.

Tryk på nedenstående knap, søg i formularen og find den studentervogn, som I kunne tænke jer. Og husk…vi sidder altid klar til at råde og vejlede jer gennem hele processen. Nemmere bliver det ikke. God jagt!

Priser på studenterkørsel i 2022

Med hensyn til priser, så er de forskellige alt efter hvilken geografi vi taler om. Generelt er Sjælland dyrere end både Jylland og Fyn. Især fredagen i studenterugen har et højere prissæt. Men det hele handler om udbud og efterspørgsel, og som tingene ser ud nu, så er fredag i studenterugen simpelthen bare den mest eftertragtede dag for vognturen.
Vi har her hos Book Studenterkørsel (for at give jer et overblik), udarbejdet en gennemsnitspris for studenterkørsler om torsdagen, fredagen, lørdagen og søndagen i studenterugen.

Som I kan se, så er der en synlig prisforskel på en studenterkørsel fredag i studenterugen i forhold til en vogntur om lørdagen eller torsdag/søndag. Udvalget er også større i meget længere tid på de ikke så populære datoer, da efterspørgslen ikke er så høj. For at opsummere: vil I spare en masse penge på studenterkørsel? Bestil vognen på en torsdag, lørdag, søndag eller vent til mandag/tirsdag – priserne er betydeligt bedre!

Gode råd til studenterkørsel?
Få dem af os 🙂

Kunne I tænke jer, at der kommer en bookingvejlder ud og snakke med jeres årgang i forhold til hvad I skal være opmærksom på med hensyn til studenterkørsel? Skriv til os på: hello@bookstudenterkorsel.dk eller ring til os på tlf. 71 99 36 91