Studenterpakker til studenterkørsel – Se vores pakker her

Studenterkørslen er én af de fedeste begivenheder I nogensinde kommer til at opleve når I er blevet færdige på uddannelsen og nu kan kalde jer for studenter. Derfor vil det også være træls, hvis I lige pludselig føler I mangler noget på turen. Det kan være besværligt, at fordele indkøb ud på klassekammeraterne, da I ikke altid er enige om hvad I vil have med på vognturen osv.

Derfor har vi hos Book Studenterkørsel, i samarbejde med tidligere klasser, udformet 2 forskellige varianter af studenterpakker. Der er både til jer, som har fået styr på det praktiske og til jer der egentligt bare gerne vil have det hele samlet. Nemt og bekvemt!

De forskellige studenterpakker:

Herunder kan du læse lidt om de forskellige typer for studenterpakker, som vi tilbyder her hos Bookstudenterkørsel.dk.

Den Store studenterpakke

Er den ultimative studenterpakke til jeres studenterkørsel. Med Den Store studenterpakke, får I alt hvad I skal bruge for at skabe den fedeste fest på ladet af jeres studentervogn.

Den er til jer, der gerne bare vil have alt uden selv at skulle tænke på noget. I denne pakke er der både inkluderet et bredt udvalg af pynt og gadgets, alt hvad I skal bruge til udsmykning af jeres vogn, og garanterer en vild fest.

Den Praktiske studenterpakke

Den Praktiske vognpakke er til klassen, der allerede har styr på alt det festlige grej til turen. Denne vognpakke indeholder alt det praktiske til både udsmykning samt kørslen. I får f.eks. brug for bannere,  akrylmaling, pensler, strips, flag mm. Alt dette er inkluderet i denne pakke!

Book jeres studentervogn nu

Udover at vi tilbyder fede studenterpakker her hos Book Studenterkørsel, så specialiserer vi os faktisk i studenterkørsel.

Vi er Danmarks største portal for studenterkørsel med over 450 vogne koblet op på hjemmesiden, samt kundeservice der kan hjælpe jer trygt og nemt igennem bookingprocessen. Skal I finde en studentervogn, som passer lige til jeres behov? Tryk på nedenstående knap, udfyld formularen, se udvalget i jeres område og book jeres studentervogn 🙂

Når I følger knappen får kan I se hvilke tilbud der er tilgængeligt for jer eller helt gennemføre og bestille en studentervogn.