Studenterpakker til studenterkørsel – Se vores pakker her

Studenterkørslen er én af de fedeste begivenheder I nogensinde kommer til at opleve når I er blevet færdige på uddannelsen og nu kan kalde jer for studenter. Derfor vil det også være træls, hvis I lige pludselig føler I mangler noget på turen. Det kan være besværligt, at fordele indkøb ud på klassekammeraterne, da I ikke altid er enige om hvad I vil have med på vognturen osv.

Derfor har vi hos Book Studenterkørsel, i samarbejde med tidligere klasser, udformet 5 forskellige varianter af studenterpakker. Der er både til jer, som har fået styr på det praktiske og mangler det festlige, jer der har det festlige og mangler det praktiske og til jer der egentligt bare gerne vil have det hele samlet. Nemt og bekvemt!

De forskellige studenterpakker:

Herunder kan du læse lidt om de forskellige typer for studenterpakker, som vi tilbyder her hos Bookstudenterkørsel.dk.

Den Komplette studenterpakke

Studenterkørsel partypakker - Den komplette studenterpakke
Studenterpakke – Den Komplette

Er den ultimative studenterpakke til jeres studenterkørsel. Med Den Komplette studenterpakke, får I alt hvad I skal bruge for at skabe den fedeste fest på ladet af jeres studentervogn.

Den er til jer, der gerne bare vil have alt uden selv at skulle tænke på noget. I denne pakke er der både inkluderet et bredt udvalg af drikkevarer, alt hvad I skal bruge til udsmykning af jeres vogn samt en masse festlige gadgets, som garanterer en vild fest.

Den Festlige studenterpakke

Studenterkørsel partypakker - Den festlige studenterpakke
Studenterpakke – Den Festlige

Den Festlige partypakke er den perfekte partystarter på jeres studenterkørsel. I skal vælge Den Festlige partypakke, hvis I allerede har styr på alt det praktiske grej, men bare gerne vil tage festen bag i ladet til det næste niveau! Vi lover god underholdning, mavekramper og en fest, der med garanti ikke bliver tør.

Den Praktiske studenterpakke

Studenterkørsel partypakker - Den Praktiske studenterpakke
Studenterpakke – Den Praktiske

Den Praktiske vognpakke. Den Praktiske vognpakke er til klassen, der allerede har styr på alt det festlige grej til turen. Denne vognpakke indeholder diverse drikkevarer og alt det praktiske til både udsmykning samt kørslen. I får f.eks. brug for bannere,  akrylmaling, pensler, strips, flag mm. Alt dette er inkluderet i denne pakke plus lækkert alkohol!

Book jeres studentervogn nu

Udover at vi tilbyder fede studenterpakker her hos Book Studenterkørsel, så specialiserer vi os faktisk i studenterkørsel.

Vi er Danmarks største portal for studenterkørsel med over 450 vogne koblet op på hjemmesiden, samt kundeservice der kan hjælpe jer trygt og nemt igennem bookingprocessen. Skal I finde en studentervogn, som passer lige til jeres behov? Tryk på nedenstående knap, udfyld formularen, se udvalget i jeres område og book jeres studentervogn 🙂

Når I følger knappen får kan I se hvilke tilbud der er tilgængeligt for jer eller helt gennemføre og bestille en studentervogn.