COVID-19 og Studenterkørsel

Studenterkørsel og Corona

Grundet en større bekymring ang. studenterkørsel og Corona, så synes vi det er på sin plads med et lille blogindlæg vedrørende dette emne.

Hvad oplever vi?

Vi oplever, at mange af jer i øjeblikket har spørgsmål om COVID-19, og hvordan det vil påvirke studenterkørslerne i 2021 og 2022. Hos Book Studenterkørsel forsøger vi hele tiden at være opdateret på, hvordan denne smitte har indflydelse på vores branche og jeres vogntur. Epidemier er svære størrelser at forholde sig til. Derfor kan vi hos Book Studenterkørsel kun fokusere på, hvad der bliver aftalt inde i regeringen.

Det er ekstremt svært for os at forudse, hvad udfaldet bliver i fremtiden. Lige nu (dette indlæg er skrevet mandag d. 21 september 2020), er forsamlingsforbuddet sat fra 100 personer ned til 50 personer. Dette gør regeringen, fordi de vil være sikre på, at vi ikke bliver ved med at smitte hinanden – specielt når vi går ind i en vinterperiode, hvor influenza og virus typisk er mere hyppig.

Positivt indtil videre

Heldigvis foregår studenterkørsel om sommeren, hvor virusser og influenzaer generelt er mindre forekommende. Hvis man tager det i betragtning, og forholder sig til at studenterne i 2020 fik lov at køre studenterkørsel, sammen med det faktum at videnskaben lærer mere og mere om denne virus, så vurderer vi at risikoen for at studenterkørslerne ikke bliver gennemført, er meget lav. I kan selv holde jer opdateret på Undervisningsministeriets egen hjemmeside her: https://www.uvm.dk/aktuelt/nyheder/uvm/2020/mar/200310-information-til-undervisningssektoren-om-coronavirus-covid19

Potentielle restriktioner på vognturen

Dog kan der selvfølgelig godt komme restriktioner på vognturen. Dette kan b.la. involvere løbende afspritning, mundbind, afstand, mindre antal af studenter besøg mm. Dette er selvfølgelig ulemper, men det vigtigste er dog, at I kommer ud og køre jeres vogntur! 🙂 

Få booket studentervogn i tide

Derfor er det også vigtigt, at I får bestilt jeres studenterkørsel. Vi oplever mange bookinger i øjeblikket (især for 2022 kørsler). Derfor må tvivlen omkring COVID-19 ikke komme i vejen for, at I får booket den studentervogn I gerne vil have. 

Der er stor rift om vognene lige nu, derfor er det vigtigt, at I får booket studentervogn hurtigst muligt, hvis I vil være sikre på at få den helt rigtige vogn. 
Har I flere spørgsmål til COVID-19 og studenterkørsel? Vi er velkomne til at ringe til os på: 71 99 36 91 eller sende os en mail på: hello@bookstudenterkorsel.dk


Pas godt på hinanden derude – vask hænder grundigt, afsprit, hold afstand og brug maske hvor det er nødvendigt. Det er den eneste måde vi sikrer studenterkørslerne på! 🙂