Banner til studenterkørsel hhx

Det sidste punktum er sat – eksamen er bestået, huen er på hovedet og forude venter jeres HTX studenterkørsel.

Vognturen er en vigtig del, som alle studenter ser frem til – og det er ingen undtagelse for studenter fra Handelsskolen, som har taget en højere handelseksamen, også kaldet en HHX. Men hvad er en vogntur uden et banner? Banneret er en vigtig del af studentervognen, og det bedste af det hele er, at I selv står for at lave det.
Vi har samlet en række ideer til, hvordan I kan lave jeres eget HHX banner til studentervognen.

Ingen studenterkørsel uden et banner

Bannere og studentervogne hører sammen. Det har i mange år været en tradition at udsmykke vognen med bannere på siden og bagpå, så forbipasserende kan få et godt grin.

Det er også en uskreven regel, at der gøres lidt grin med de andre hue-farver – ifølge dig og dine klassekammerater, er huen med den kongeblå farve jo den eneste rigtige hue – de andre er for lette at få.

Værd at vide, når I laver jeres HHX banner

Man behøver ikke opfinde den dybe tallerken for at lave et sjovt banner til studenterkørsel for HHX’ere. Men det er dog en god ide at anvende ordentlige materialer for at få et holdbart resultat. Udover maling, skal I også bruge et lærred og nogle strips til at sætte det fast med.

Gå uden om presenninger, da malingen vil forsvinde, så snart den kommer i kontakt med vand. Det bedste er et lærred i god kvalitet, så forbipasserende og forældre kan se, at HHX studenter laver de fedeste bannere. I kan anvende akryl eller spraymaling, men vi anbefaler dog at bruge akryl, da teksten og tegningerne vil fremstå langt mere tydelige, samtidig med at akryl er vandtæt, når det tørrer ind.

Studenterkørsel pakken der indeholder alt!

Vi har samlet den komplette studenterpakke, så du kan læne dig tilbage og nyde din tur. I vores super fede pakke får du:
– Alt I skal bruge til jeres studenterbanner (Maling, tape, banner, mv)
– Horn, fløjter og megafon
– Pynt, konfetti og balloner
– og meget mere.

Det kan I skrive på banneret

Det er altid sjovt at se, hvad de forskellige klasser skriver på banneret. Vi har set mange sjove og skøre bemærkninger gennem årene, og der er altid nogle citater, som går igen år efter år. Sæt fantasien løs og kreer jeres helt eget banner til studenterkørsel for HHX.

Hvis I mangler sjove ideer til, hvad I kan skrive på banneret, er der nogle eksempler her:

“Der er kun en rigtig hue at få, og den er kongeblå”

“F*** Kesi, vi har ikke sovet i 3 år”

“Hvis huen ikke er kongeblå, er den for let at få”

“Er huen blå, er den sværere at få”

“3 år med slid – nu er det partytid “