Banner til HTX studenterkørsel

Så blev det omsider jeres tur til den længe ventede studenterkørsel – vognturen som I har set frem til, lige siden I startede på det højere tekniske gymnasium. Efter nogle hårde år med en overvejende del af naturvidenskabelige fag, er det tid til at give den gas på studentervognen. Inden I ruller af sted, skal I selvfølgelig have styr på banneret, som bruges til at tiltrække forbipasserende og andre studenters blikke.

Læs med her og få inspiration til hvordan I laver jeres eget HTX banner, som skiller sig ud fra de andre ungdomsuddannelser.

Glem ikke banneret til vognturen

Der er tradition for at dekorere studentervognen med bannere, som hænges på vognens sider. Banneret kan bestå af alt lige fra jeres navne, sjove jokes, flabede kommentarer eller lumre citater.

Det er også meget udbredt at tegne på banneret. Det kan f.eks. være kongehuen over dem alle – studenterhuen med det mørkeblå bånd, som indikerer en bestået teknisk eksamen.

Det er altid en glimrende ide at være ude i god tid, og derfor kan I med fordel udtænke, hvordan jeres HTX banner til studenterkørsel skal se ud, så snart I har booket jeres studentervogn til HTX kørsel.

Det skal I bruge til at lave et banner

Studenterkørsel for HTX’ere bliver en anelse sjovere med et hjemmelavet banner. Der skal heldigvis ikke meget til for at lave et fedt banner. Så snart I har indkøbt et lærred, strips og maling, er I godt kørende.

Lærredets kvalitet har stor betydning for, hvor holdbart det er, når I suser gennem gaderne. Det vil blafre i vinden, og hvis I ikke monterer det korrekt, vil det med al sandsynlighed gå op eller falde af.

I kan både anvende akrylmaling og spraymaling til at male med, men vi anbefaler akrylmaling, da resultatet vil blive langt mere tydeligt – alle og enhver skal jo kunne se, at HTX’ere laver de fedeste bannere.

Studenterkørsel pakken der indeholder alt!

Vi har samlet den komplette studenterpakke, så du kan læne dig tilbage og nyde din tur. I vores super fede pakke får du:
– Alt I skal bruge til jeres studenterbanner (Maling, tape, banner, mv)
– Horn, fløjter og megafon
– Pynt, konfetti og balloner
– og meget mere.

Ideer til tekst på banneret

Det sjove begynder, så snart I griber malerpenslen, og skal til at kreere jeres banner til studenterkørsel for HTX.

Kun fantasien sætter grænser, når I skal finde på noget at skrive – men det er altid en god ide at holde det simpelt, så budskabet har nemmere ved at træde frem.

Her er nogle ideer til, hvad der kan stå på banneret:

  • “Hvis huen ikke er marineblå, er den for let af få”
  • “Jo mørkere blå, desto sværere at få”
  • “Hvis huen er rød, er hjernen grød”
  • “3 år med slid – nu er det fandme partytid”
  • “Der er kun en rigtig hue at få, og den er mørkeblå”