Bliv udbyder

Hvad enten du tilbyder studenterkørsel i lastbil, bus eller hestevogn, er Book Studenterkørsel fyldt med fordele for dig som udbyder.

Og bedst af alt er, at opkoblingen på vores platform er 100% gebyr- og risikofri for dig. Dvs. genererer vi ingen omsætning til dig, koster det dig 0,- at være med. Så det eneste vi ikke kan tilbyde dig er risiko og faste omkostninger!

Derimod sidder vores venlige Customer Care klar, til at hjælpe dig ombord, oprette din vognpark sammen med dig og guide dig igennem alle fordelene.

Så giv os et kald eller send os en mail, hvis du ønsker at høre mere – vi mangler konstant professionelle og seriøse udbydere til at køre med landets kommende studenter!

DET ER GRATIS

Der er helt og aldeles gratis, at få dine vogne koblet op på Book Studenterkørsel. Du betaler hverken et løbende abonnement eller skjulte gebyrer.

FÅ UDFYLDT YDERDATOERNE

Book Studenterkørsel når ud til langt flere studerende, end den typiske udbyder. Dermed øges dine chancer for både at få vognparken booket hurtigere samt at få flere bookinger på yderdatoerne

OVERBLIK OVER DIN VOGNPARK

Som udbyder hos os, får du et personligt login, hvor du nemt kan oprette og administrere din vognpark. Her opdaterer du ligeledes løbende dine vogne på bla. pris, geografiske områder og features.

KUN RELEVANTE TILBUD

Med Book Studenterkørsel modtager du kun relevante tilbud i forhold til dine data. På den måde undgår du at spilde tid og ressourcer på oprettelse, afsendelse og opfølgning på tilbud. Det vil sige; hører du fra os, er det fordi vi har lukket en ordre på netop din vogn.

SLIP FOR MARKEDSFØRING

Har du, som mange andre udbydere, også et andet erhverv årets øvrige 51 uger, er det rart at kunne slippe for produktion og vedligehold af markedsføring, via fx. plakater, SEO og sociale medier. Som udbyder hos Book Studenterkørsel, drager du automatisk nytte af vores landsdækkende markedsføring på både online og offline medier.

GOD SUPPORT

Vores Customer Care sidder altid klar ved telefonen til at hjælpe dig med et smil. Så tag fat i os og lad os få en snak om, hvordan vi kan spare dig for en masse tid og ressourcer, samt skabe omsætning til din virksomhed.