Vi hjælper dig og din klasse igennem hele bookingprocessen!

Book Studenterkørsel

Står du med ansvaret for din klasses studenterkørsel?
Så er der nogle vigtige ting vi gerne vil komme ud på skolen og gennemgå med dig, for at din klasse får en succesfuld oplevelse! Oftest er det en repræsentant eller en formand for enten elevrådet eller hueudvalget, som står for at booke klassens studenterkørsel. Men det kan også bare være én, klassen selv har udvalgt.

Uanset hvad din titel er, tilbyder vi dig, som ansvarlig for studenterkørslen, et gratis oplæg om alt du skal vide, inden studenterkørslen bookes. På den måde er du klædt bedst muligt på til at styre uden om de faldgruber, der kan være i selve bookingprocessen. Dermed sikrer du din klasse en succesfuld tur uden ubehagelige oplevelser.

Udover gratis råd og vejledning under selve oplægget, stiller vi også en række nyttige værktøjer til rådighed for jer her på hjemmesiden – bla. vores spritnye online køreruteprogram – specialudviklet til planlægning af studenterruten. Alt dette og meget mere vil vi gerne fortælle nærmere om ude på din skole.

Registrér dig nedenfor og hør mere om alle fordelene!

Få alle fordelene – skriv dig op her


Studenterruten

Hos Book Studenterkørsel har vi udformet Danmarks bedste køreruteprogram, som er specialudviklet til studentekørsel. Når I booker jeres studenterkørsel hos os, får I samtidig gratis adgang til dette. 

STUDENTER RUTEN

Sikring mod konkurs

Vil I være helt rolige omkring jeres booking? Hos Book Studenterkørsel tilbyder vi, at I kan sikre jeres kørsel mod konkurs. Dette betyder, at hvis jeres udbyder går konkurs, så finder vi en ny vogn til jer.