Eksamenskørsel mekaniker

Er du ved at uddanne dig til mekaniker? Så har du mulighed for at komme ud at køre eksamenskørsel, når du er færdig. Eksamenskørsel er nemlig ikke kun for studenter. Det er for alle, som har gennemført en ungdomsuddannelse, med en varighed på minimum 2 år. Det gælder derfor også dig, hvis du er ved at uddanne dig til mekaniker.

Eksamenskørsel er en uforglemmelig oplevelse

I folkemunde er eksamenskørsel nok bedst kendt som studenterkørsel. Men siden 2016 har det faktisk heddet eksamenskørsel, da en ny bekendtgørelse gjorde det muligt for alle unge – uanset uddannelse – at komme ud at køre eksamenskørsel.

Det betyder, at du som mekaniker, og alle dine klassekammerater, også har mulighed for at komme på en uforglemmelig vogntur rundt i landet. Og det synes vi I skulle tage at gøre! Eksamenskørsel er nemlig en fantastisk oplevelse, som man kun får mulighed for at prøve én gang i livet.

Eksamenskørsel er for alle unge

Hvert år bliver tusindvis af unge færdige med deres ungdomsuddannelse og skal i den forbindelse ud at køre eksamenskørsel. Der er derfor rift om datoerne og de bedste vogne. Derfor anbefaler vi, at I er hurtigt ude og får booket en vogn til eksamenskørsel så snart det er muligt.

Heldigvis har vi hos Book Studenterkørsel gjort det nemt for jer at finde en vogn til jeres eksamenskørsel. Vi har nemlig samlet alle udbydere af eksamenskørsel på vores hjemmeside, så I kun behøver lede et sted.  Alle vognmænd, som I finder på vores hjemmeside, tilbyder eksamenskørsel mekaniker.

Find jeres studentervogn hos os

Der findes et utal af forskellige vogne til eksamenskørsel. Alt fra ombyggede militærlastbiler, til brandbiler, hestevogne, lastbiler, busser og gamle veteranbiler. Mulighederne er mange og det er helt op til jer, hvilken vogn I helst vil ud at køre med. I finder dem alle hos Book Studenterkørsel.

Gå ikke ned på udstyr til jeres eksamenskørsel

Udstyret i vognene kan variere meget. Nogle vogne har kun sparsomt med udstyr, mens andre er udstyret med alt hvad hjerte begærer. Det værende alt fra lysdioder og stripperstang til skumkanon, DJ-pult opladning til mobiltelefon og meget, meget mere. Uanset om I ønsker en vogn med meget eller lidt udstyr, finder I den hos Book Studenterkørsel.