Handelsbetingelser

Disse betingelser (Handelsbetingelser) gælder for din brug af bookstudenterkorsel.dk samt handel via Book Studenterkørsel ApS.

Referencer til ”hjemmesiden” inkluderer https://www.bookstudenterkorsel.dk eller andre hjemmesider, services, software, applikationer eller medier kontrolleret af Book Studenterkørsel ApS.

Din brug af hjemmesiden bekræfter din accept af disse Handelsbetingelser.

Ved at bruge hjemmesiden, bekræfter du, at du er 16 år eller ældre, eller er i besiddelse af juridisk forældre- eller værgeaccept af din brug.

Hvis du ikke kan acceptere disse Handelsbetingelser, så benyt ikke hjemmesiden.

1) Generelle oplysninger

Book Studenterkørsel ApS

Kongevej 1, Vestbirk
8752 Østbirk
Danmark

Telefonnummer: (+45) 71 99 36 91
Mailadresse: hello@bookstudenterkorsel.dk

CVR-nummer: 35 81 42 72

Book Studenterkørsel ApS tager forbehold for udsolgte varer, leverandørsvigt og udskudt leveringstid.

2) Betaling

Book Studenterkørsel ApS tilbyder følgende betalingsmuligheder:

 • Dankort
 • VISA
 • Mastercard
 • MobilePay

Alle priser angives i DKK og inkl. moms.

Ifm. køb af studenterpakker, betales der, uanset sortiment, en forudbetaling
på kr. 999,- ved ordreafgivelse. Restbeløbet 
betales
til Book Studenterkørsel ApS iflg. aftale, dog senest 1.
maj i kørselsåret.

3) Levering

Book Studenterkørsel ApS anvender fragtfirmaerne GLS, PostNord og Bring til levering i Danmark.
Book Studenterkørsel ApS leverer kun til fastlandet og brofaste øer.
Der er ikke muligt at afhente bestilte varer hos Book Studenterkørsel ApS.

Levering af partypakker sker senest 1. juni til den angivne
leveringsadresse, dog kun til kantsten ved etageejendomme
og ikke til skolens adresse.
Såfremt ingen er til stede til at modtage leveringen, og
genlevering dermed er nødvendig, vil dette ske for en ekstra
udgift på kr. 350,-

4) Hvad tilbyder Book Studenterkørsel

Book Studenterkørsel ApS tilbyder via vores hjemmeside:

 1. Muligheden for, på en nem og overskuelig måde, at finde frem til relevante (deltagende) udbydere af studenterkørsel, ud fra ens specifikke kriterier.
 2. Muligheden for at booke studenterkørsel hos de deltagende udbydere.
 3. Køb af produkter og serviceydelser der relaterer sig til studerende/studenter.

5) Tilkøb

Tilkøb af produkter eller services som er bundet op på en specifik dato for booket studenterkørsel er kunden selv ansvarlig for at flytte, såfremt kunden flytter sin dato for studenterkørsel, i aftale med udbyderen af kørslen. 
Har du f. eks booket en studentervogn til d. 28/6 og tilhørende Photobooth og DJ, men du flytter datoen for kørslen efter aftale med din vognmand til d. 27/6, er det dit eget ansvar at kontakte Book Studenterkørsel og få Photobooth og DJ flyttet til den nye dato også.  
 

6) Lovgivning

Personer skal være fyldt 18 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% eller derover.

Personer skal være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent under 16,5%.

Ved gennemførelses af ordre der indeholder alkohol erklærer kunden at være bekendt med gældende lovgivning om slag af alkoholdige drikkevarer.

7) Indhold på vores hjemmeside

Book Studenterkørsel ApS kan inkludere indhold eller links til 3. part eller 3. part hjemmesider, såsom – men ikke begrænset til – info om opbygning og billeder af vogne.

Book Studenterkørsel ApS har ikke verificeret nøjagtigheden af det indhold, der er leveret fra 3. part, og som offentliggøres på dets hjemmeside, som f.eks. Deltagende Udbydere.
Book Studenterkørsel ApS giver ingen garantier i forbindelse med information leveret af 3. part. Vi håber selvfølgelig at du til hver en tid vil have en god og positiv oplevelse af at booke studenterkørsel gennem bookstudenterkorsel.dk, dog kan vi ikke garantere at kørslen leveret af de Deltagende Udbydere til enhver tid opfylder gældende lovgivning. Dette er alene de Deltagende Udbyderes ansvar.
Ved at acceptere disse Handelsbetingelser, fratager du Book Studenterkørsel ApS for ethvert ansvar der opstår, som resultat af din brug af information fra 3. part, eller din brug af 3. parts hjemmeside.

8) Brug af vores online bookingservice

Hvis du gør brug af vores online bookingservice på hjemmesiden, så:

 1. Skal du være 16 år eller ældre. Hvis du er under 16, så kan du alternativt være under overvågning af en voksen eller værge.
 2. Skal du acceptere at tage fuldt ansvar for dine aktiviteter på hjemmesiden, og i forbindelse med online booking.
 3. Skal du selv bære ansvaret for hemmeligholdelse af dine personlige information, adgangskode og betalings information.

Book Studenterkørsel ApS forbeholder sig retten til at afvise betjening af enhver kunde, hvis Book Studenterkørsel ApS
finder det passende. Book Studenterkørsel ApS forbeholder sig også retten til at annullere din booking, og i samme
forbindelse forsøge så vidt muligt, at informere dig om denne annullering.

9) Fortrydelsesret

I henhold til dansk forbrugeraftalelov, har du en fortrydelsesret på 14 kalenderdage fra aftalens indgåelse. I denne periode er du berettiget til tilbagebetaling. Ønsker du at gøre din fortrydelsesret gældende, skal dette ske ved at udfylde vores standardfortrydelsesformular, som du finder her. Vi gør opmærksom på at der ikke er fortrydelsesret på varer, som er fremstillet specifikt efter dine ønsker, eller som bærer et tydeligt personligt præg.

Såfremt du vælger at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du afsende eller aflevere den pågældende vare til os, uden unødig forsinkelse – dog senest 14 dage efter den dato, hvor du har informeret os om, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret.

Omkostninger i forbindelse med returneringen, skal du selv afholde. Du er ligeledes selv ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.

Fra det tidspunkt varen leveres, bærer du risikoen for varen. Ligeledes hæfter du også for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes en anden håndtering, end hvad der er nødvendigt, for at kunne bestemme varens art, egenskaber, samt den måde hvorpå varen fungerer.

Den returnerede vare skal sendes til Book Studenterkørsel ApS, Kongevej 3, 8752 Østbirk.

Ved udnyttelse af din fortrydelsesret, tilbagebetales alle beløb modtaget fra dig. Hvad angår leveringsomkostninger, tilbagebetales dog ikke eventuelle ekstraomkostninger på baggrund af at du har valgt en dyrere leveringsmetode, end den billigste vi tilbyder. Tilbagebetalingen sker senest 14 dage efter du har meddelt os at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

10) Registrering og konti

For at kunne benytte vores online bookingservice og de funktioner gjort tilgængelige via vores hjemmeside, er det nødvendigt at du registrerer dig hos os. Dette sker for at vi kan tilbyde dig en nem adgang til at kunne se din booking, eventuelle fordele og specielle tilbud. Book Studenterkørsel ApS forbeholder sig retten til at afvise en ny registrering eller at annullere en eksisterende registrering når som helst. For at kunne registreret dig, er det nødvendigt at du leverer personlige informationer, som inkluderer dit navn, adresse, kontaktoplysninger og andet.
Vores politik for databehandling beskriver, hvordan vi håndterer disse personlige informationer. Når du har registreret dig hos os, vil du enten blive bedt om at oprette en selvvalgt adgangskode, eller modtage en automatisk genereret adgangskode til din konto. Det er dit ansvar at holde din adgangskode privat og fortrolig, og samtidig at øjeblikkeligt underrette os, hvis du mistænker nogen uautoriseret brug af din emailadresse eller adgangskode.

11) Indsendelse af information til vores hjemmeside

Book Studenterkørsel ApS giver brugeren mulighed for, nu eller i fremtiden, via hjemmesiden og apps, at indsende tekst, billede og video (Brugerindhold). Alt indsendt materiale, modtaget via hjemmesiden apps eller sociale medier, bliver Book Studenterkørsel ApS´s ejendom ved modtagelse.
Book Studenterkørsel ApS forbeholder sig retten til ikke at offentliggøre brugerindhold på hjemmesiden. Du siger ja til at Book Studenterkørsel ApS må offentliggøre dit navn og brugerindhold på hjemmesiden, sociale medier eller andre medier kontrolleret af Book Studenterkørsel ApS.

12) Rettigheder

Alt indhold på hjemmesiden, inklusiv tekst, scripts, billeder, flashfiler, grafik, lyd, musik, videoer, interaktive funktioner og lignende ejes eller er licenseret til Book Studenterkørsel ApS. Brugen af dette indhold er underlagt copyright og andre intellektuelle ejendomsretter gældende ifølge dansk lovgivning. Du må ikke, og skal ikke forsøge at opnå nogen ret til noget af det beskrevne indhold. Du siger ja til ikke at indgå i brug af, kopiering eller distribuering af noget af dette indhold. Du har lov til at hente og vise indholdet fra hjemmesiden på en computerskærm (inklusiv enhver mobil eller tablet enhed), gemme dette indhold i elektronisk format på en privat disk (men ikke enheder forbundet til et netværk), eller printe en kopi af indholdet til din egen private ikke-kommercielle brug, så længe du ikke ændrer i original indholdet. Book Studenterkørsel ApS forbeholder sig alle rettigheder der ikke udtrykkeligt er anført i disse handelsbetingelser.

13) Begrænsning af ansvar

Så vidt muligt i henhold til gældende lovgivning, begrænses Book Studenterkørsel ApS´s ansvar i forhold til tab for dig i forbindelse med disse handelsbetingelser, sig til den fulde værdi af den betaling du har foretaget ifm. din booking på hjemmesiden. Book Studenterkørsel ApS kan ikke holdes til ansvar for efterfølgende tab, skader eller indirekte tab opstået fra din brug af vores service, hjemmeside eller apps. Book Studenterkørsel ApS kan ikke holdes ansvarlig for fotografiske eller typografiske fejl i forbindelse med detaljer eller beskrivelse af specifikke Deltagende Udbydere. Book Studenterkørsel ApS påtager sig ikke ansvar for kvaliteten af studenterkørsel leveret af Deltagende Udbydere.

14) Vilkår for sikring mod konkurs 

Følgende vilkår for sikring mod konkurs gør sig kun gældende såfremt sikring er tilvalgt i forbindelse med booking.

 1. Pris og dækning
  Prisen er 15% af bookingens totale pris inkl. moms.
  Udbetalingen modregnes ikke i evt. dividender kunden efterfølgende måtte opnå hos konkursboet.
  Sikringen dækker alene det beløb, der er betalt til udbyderen for selve studenterkørslen, og kommer til udbetaling i tilfælde af at den pågældende udbyder går konkurs inden kørslen skal leveres. Det er således en betingelse, at der er afsagt konkursdekret over den pågældende udbyder inden klassens kørselsdato.
  Der ydes ikke dækning for tab som følge af mistet kørsel, eller for beløb betalt til merydelser som f.eks. (men ikke begrænset til) DJ, diskolys, lydpakker, div. gadgets og lignende. Ligeledes ydes der ikke dækning på baggrund af anden form for aflysning eller annullering af kørslen – f.eks. rykning af dato, annullering pga. overbooking og lignende.
 2. Udbetaling
  Rammes en klasses leverandør af studenterkørsel af konkurs inden klassens kørselsdato(er), vil Book Studenterkørsel ApS forsøge at finde en ny leverandør af studenterkørsel til klassen, via sine opkoblede udbydere. Såfremt det lykkes at finde en ledig vogn der ikke afviger væsentligt fra den oprindeligt bookede vogn med maksimum +/- 2 dages afvigelse fra den/de oprindeligt bookede dato(er), er Book Studenterkørsel ApS berettiget til at dække klassens tab med denne løsning, frem for udbetaling af det beløb der er betalt til den konkursramte leverandør jf. pkt. 1.
 3. Accept og ikrafttrædelse
  Book Studenterkørsel ApS er berettiget til at foretage en kreditvurdering af den pågældende leverandør af studenterkørslen, inden sikringen tegnes. Ydermere forbeholdes retten til at kunne afvise enhver ansøgning om sikring, uden yderligere begrundelse. Sikringen kan betegnes som gyldig, så snart betaling herfor er foretaget.

15) Ændringer til disse betingelser

Book Studenterkørsel ApS må, når vi finder det passende, tilføje eller på anden måde tilrette disse handelsbetingelser. Book Studenterkørsel ApS anbefaler at du læser handelsbetingelser grundigt, hver gang du besøger hjemmesiden, da de kan påvirke dine rettigheder.

16) Værdikoder, rabatter og kampagner

Book Studenterkørsel ApS kan fra tid til anden vælge at tilbyde værdikoder, gavekort eller rabatter. Disse tilbud kan uddeles gratis eller mod en værdiydelse. Værdikoder, rabatter eller gavekort tilbudt via hjemmesiden, apps eller andre medier, kan ikke indløses til kontanter hos Book Studenterkørsel ApS, eller bruges efter deres respektive udløbsdato. Book Studenterkørsel ApS har ingen forpligtelse til at indløse nogen værdikoder, rabatter eller gavekort, hvis Book Studenterkørsel ApS bedømmer disse til at være ændret i eller forfalsket. Ved brug af en rabatkode, skal hele beløbet benyttes på én gang. Eventuel overskydende rabat bortfalder.

17) Generelt

Disse handelsbetingelser er underlagt lovgivningen i Danmark, og skal fortolkes i overensstemmelse med dette. Enhver tvist mellem dig og Book Studenterkørsel ApS, skal afgøres af de danske domstoles enekompetence. Disse handelsbetingelser, sammen med Book Studenterkørsel ApS Politik for Databehandling og andre offentlig tilgængelig lovtekster på Book Studenterkørsel ApS, udgør den fulde aftale mellem dig og Book Studenterkørsel ApS omkring hjemmesiden og dens services. Book Studenterkørsel ApS har driftsansvaret for bookstudenterkørsel.dk og andre bookingplatforme drevet under samme navn. Det være sig f.eks. mobile applikationer. Alle bookinger foretaget via booktudenterkørsel.dk og andre bestillingsplatforme drevet af Book Studenterkørsel ApS, handles med Book Studenterkørsel ApS. Ved spørgsmål til bookinger, er du altid velkommen til at kontakte Book Studenterkørsel ApS´s kundeservice. Book Studenterkørsel ApS kan ikke holdes ansvarlig for brud på vores forpligtelser i disse handelsbetingelser, hvis vi er forhindret eller afholdt fra at overholde vores forpligtelser på grund af en årsag, der er udenfor vores kontrol. Dette inkluderer brand, lynnedslag, oversvømning, ekstremt vejr, strejke, lock-out, krig, civil uro, fejl i telekommunikation eller computersystemer.

Version opdateret d. 3/4 2024