Hvornår er der studenterkørsel?

Studenterkørsel 2024 ligger far den 26 juni til og med den 30 juni

Med datoen på plads

Hvornår kører man studenterkørsel? Datoen for studenterkørsel varierer fra år til år. Selve studenterugen ligger i den sidste weekend i juni, hvor dagene for studenterkørsel løber fra onsdag til søndag.

Den mest populære dato at køre på er fredag, som efterfølges af lørdag. Nogle klasser vælger at køre to dage i streg, hvis der enten er mange elever i klassen, eller hvis I bor meget spredt. Ønsker I at spare penge på studenterkørsel, kan I vælge at køre enten torsdag eller søndag.

Vil du se vores fede vogne?

Hvornår skal vi booke vogn?

Vi anbefaler altid, at du og din klasse er ude i god tid. Udvalget af vogne og datoer er langt større, hvis I booker i god tid. Det er ikke ualmindeligt at booke 1,5 år inden studenterugen finder sted. Måske har I specifikke ønsker til valg af vogn, og her vil I frit kunne vælge mellem de mange ledige vogne – uanset om I er til en traditionel lastbil, militærvogn, hestevogn, partybus eller måske en brandbil.

Skulle det ske, at I er for sent ude, kan vi dog altid trække i trådene og skaffe jer en vogn – vi kan dog ikke garantere noget om hverken dato eller vogntype.

Hvornår må man køre studenterkørsel?

Det er kun tilladt at køre studenterkørsel, hvis du har gennemført en ungdomsuddannelse med en varighed på minimum 2 år.

Det er hovedsageligt studenter fra de gymnasiale uddannelser, som booker vogn til studenterkørsel, men elever fra f.eks. HG, tømrer- eller frisørskolen kan også sagtens booke eksamenskørsel.