Bliver du student? Så book din myselfie her!

Bliver du student? Så book din myselfie her!

OBS! DET ER VIGTIGT, AT VOGNMANDEN HAR 230 VOLT (gammel 220 volt) I VOGNEN. MYSELFIE KAN KUN BENYTTES HVIS DER ER 230 VOLT 🙂 

Hos Book Studenterkørsel har vi lavet et fordelagtigt samarbejde med gutterne fra Myselfie.

Det betyder, at du her på siden får 250 kr. rabat på booking af din myselfie ved at benytte nedenstående rabatknap.
Rabatten fratrækkes, når du har lagt myselfie i din kurv og trykket på “Gennemfør bestilling”, hvorefter du kan se de 250 kr. fratrækkes prisen.

Og du kan både bestille myselfie til din klasses studentervogn eller til dit studentergilde, når resten af familien og vennerne kommer hjem og fejrer dig.
Du kan også bare bestille den, fordi at du – ligesom os – synes dette er den fedeste photo booth til enhver festlig lejlighed!

Uanset hvad, så får du her på siden 250 kr. rabat på din bestilling af myselfie.

Myselfie til studenterkørslen

At have myselfie med i ladet på studentervognen er en total feststarter. Den giver en super god stemning om bord og resulterer ofte i kamp om pladsen foran linsen. Samtidig er det fedt at få billederne fra dagens højdepunkter tilsendt på mobilen med det samme.

Måske tænker du “Jamen, vi kan da bare selv tage billeder med vores egne smartphones”. Og det er også helt korrekt. Men det svarer lidt til, at I også bare kan skiftes til selv at stå op og afspille musikken fra jeres smartphone fremfor at have en DJ ombord til at løfte festen. Stemningen, smilene og humøret bliver bare noget helt andet med en myselfie ombord.

Myselfie leveres direkte til dig senest dagen inden jeres kørsel (skal I køre flere dage, så senest dagen inden jeres første kørsel). Under bestillingen af myselfie angiver I selv datoen for den/de dage I skal ud at køre. På dagen for jeres kørsel medbringer og monterer I selv myselfie i ladet i henhold til den medfølgende monteringsvejledning.

Husk at afmontere og tage myselfie med jer efter endt kørsel, så den kan tilbageleveres efter lejeperioden. Ønsker I at bruge myselfie til festen efter kørslen, må I selvfølgelig gerne det.

Inden du bestiller  den populære photo booth, som blev landskendt i Løvens Hule i 2019, er der et par praktiske detaljer, som du lige skal sikre dig ved at kontakte jeres vognmand og spørge om følgende:

  • Er der adgang til 230V (nogen kalder det 220V) stik ombord i ladet? (ellers kan myselfien ikke tændes)
  • Hvor mange meter forlængerledning skal I selv medbringe for at kunne tilslutte myselfie fra, hvor den bliver monteret, til det sted i ladet, hvor der er et 230V stik?
For at sikre bedst mulig montering i ladet på studentervognen, har vi udført en monteringsvejledning, som du efterfølgende vil modtage på mail.

Myselfie til studentergildet

Studentergildet er kulminationen på et af de største øjeblikke i livet som studerende!

Telt i haven, god mad og drikke, lækker musik, familie og gode venner. På denne dag skal der ikke mangle noget!
Og heller ikke myselfie selvfølgelig.

Med den smarte photo booth som en del af studentergildet, er du sikret festens gæster og bedste øjeblikke foreviges til smil og glæde resten af livet.
Oven i hatten får du 250 kr. i rabat, når du benytter nedenstående “skær-lige-250-kr.-af-min-pris-knappen”… what’s not to like?

Myselfie