Bliver du student? Så book din myselfie her!

Bliver du student? Så book din myselfie her!

OBS! DET ER VIGTIGT, AT VOGNMANDEN HAR 230 VOLT (gammel 220 volt) I VOGNEN. 
MYSELFIE KAN KUN BENYTTES HVIS DER ER 230 VOLT 🙂 

Hos Book Studenterkørsel har vi lavet et fordelagtigt samarbejde med gutterne fra Myselfie.

Det betyder, at du her på siden får 250 kr. rabat på booking af din myselfie når du booker den sammen med en studentervogn!

Myselfie til studenterkørslen

At have myselfie med i ladet på studentervognen er en total feststarter. Den giver en super god stemning om bord og resulterer ofte i kamp om pladsen foran linsen. Samtidig er det fedt at få billederne fra dagens højdepunkter tilsendt på mobilen med det samme.

Måske tænker du “Jamen, vi kan da bare selv tage billeder med vores egne smartphones”. Og det er også helt korrekt. Men det svarer lidt til, at I også bare kan skiftes til selv at stå op og afspille musikken fra jeres smartphone fremfor at have en DJ ombord til at løfte festen. Stemningen, smilene og humøret bliver bare noget helt andet med en myselfie ombord.

Myselfie leveres direkte til dig senest dagen inden jeres kørsel (skal I køre flere dage, så senest dagen inden jeres første kørsel). I monterer selv myselfie’en i ladet i henhold til den medfølgende monteringsvejledning.

Husk at afmontere og tage myselfie med jer efter endt kørsel, så den kan tilbageleveres efter lejeperioden. Ønsker I at bruge myselfie til festen efter kørslen, må I selvfølgelig gerne det.

Inden du bestiller  den populære photo booth, som blev landskendt i Løvens Hule i 2019, er der et par praktiske detaljer, som du lige skal sikre dig ved at kontakte jeres vognmand og spørge om følgende:

  • Er der adgang til 230V (nogen kalder det 220V) stik ombord i ladet? (ellers kan myselfien ikke tændes)
  • Hvor mange meter forlængerledning skal I selv medbringe for at kunne tilslutte myselfie fra, hvor den bliver monteret, til det sted i ladet, hvor der er et 230V stik?
For at sikre bedst mulig montering i ladet på studentervognen, har vi udført en monteringsvejledning, som du efterfølgende vil modtage på mail.
Myselfie