Sådan virker det

Booking af studenterkørsel kan være en svær og uoverskuelig proces. Det er ikke til at vide, om man har fundet de bedste vogne, og det kan virke som en jungle at sammenligne indhentede tilbud. Det er blot én af grundene til at benytte Book Studenterkørsel. Vi samler løbende markedets udbydere af studenterkørsel – ligemeget om din klasse ønsker kørsel med lastbil, bus eller hestevogn. På den måde kan du nemt og overskueligt sammenligne udbyderne og dermed finde den helt rigtige løsning til dig og din klasse. Ydermere står vi altid klar til at hjælpe dig og din klasse trygt og sikkert gennem hele bookingprocessen, så det hele foregår nemt, overskueligt og ganske gratis!

1

INDTAST KLASSENS KRITERIER

Det er både nemt og overskueligt at bruge Book Studenterkørsel. Fortæl os ganske kort hvem I er og hvad I ønsker, ved at udfylde felterne på forsiden.

 

2

VÆLG BLANDT  MATCHENDE VOGNE

Samtlige udbyderes vogne matches op mod jeres ønsker, så I får en nem og overskuelig oversigt – kun med vogne der opfylder netop jeres kriterier. Se billeder af vognene og sammenlign på parametre som fx pris og features, før I vælger.

 

3

ANMOD OM BOOKING

Så snart I har fundet den vogn I vil køre med, foretages bookingen. Vi verificerer bl.a. jeres booking hos udbyderen, så I undgår kedelige misforståelser. Herefter overleveres det videre forløb til jer og udbyder. Men husk – vi står altid klar til at guide og hjælpe jer…helt gratis!

NEM, OVERSKUELIGT OG GRATIS

Søg og sammenlign – kun blandt vogne der matcher jeres kriterier. Det koster ikke en krone!

SLIP FOR USIKKERHEDEN OG BESVÆRET

Undgå spildte kræfter på at finde udbydere og indhente tilbud, der alligevel ikke matcher jeres ønsker.

UDBYDERE I HELE LANDET

Vi har udbydere fra hele landet. Dermed er du sikret et både bredt og overskueligt udvalg af vogne at vælge imellem.