Samtykkeerklæring

Ved fortsat brug af denne webside siger du ja til at Book Studenterkørsel ApS benytter mine informationer til identifikation og personalisering, samt statistik, for at sikre en bedre brugeroplevelse og målrette tilbud.

Book Studenterkørsel ønsker bla. at sikre, at du senere nemt kan tilgå informationer om tidligere bookinger eller ordrer, samt få hurtig adgang til relevante udbyderes vogne, som matcher netop dine kriterier og præferencer.
Derfor vil vi gemme dine informationer.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere herom og generel information i vores Databeskyttelsespolitik.

Derudover videregiver vi oplysninger om dig til en lille gruppe tjenesteydelsesleverandører. Disse er underlagt reglerne om korrekt behandling af persondata, som reguleret i Databeskyttelsesforordningen.

Dine oplysninger vil blive behandlet af:

Google Analytics – vi videregiver: Besøgstidspunkt med det formål at udarbejde statistik omkring købsmønstre og websiteadfærd.

Facebook – vi videregiver: Oplysninger om adfærd relateret til bookingflowet, med det formål at tilpasse det indhold du ser på din personlige Facebookprofil. Herunder at tilpasse og målrette annoncer.

MailChimp – vi videregiver: e-mail adresse og indhold af booking og ordre, samt øvrige oplyste informationer i forbindelse med vores e-mail services, med det formål at sende personaliseret indhold fra Book Studenterkørsel via e-mail. Disse e-mails kan du separat afmelde, når du modtager dem.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere herom og generel information i vores Databeskyttelsespolitik.