Studenterkørsel 2023, book allerede nu!

Er du 1.g’er føler du måske, at der er en evighed til 2023, hvor du bliver student og skal ud og køre studenterkørsel med alle dine klassekammerater. Men tiden går hurtigt, og før du ved af det, står du med huen på, en øl i den ene hånd og den anden over skulderen på din kammerat og hu’er og hej’er mens I kører ud i det ganske land og bliver fejret.

Vi ved godt, at det virker som langt ude i fremtiden for dig nu, og at du måske ikke engang ved hvad du skal i næste uge. Men det giver altså rigtig god mening at booke sin studentervogn allerede nu og være ude i god tid.

Fremsynethed og forberedelse betaler sig. Bogstaveligt talt. For jo hurtigere I er ude, jo flere valgmuligheder er der tilgængelige. Og jo bedre mulighed har I for at finde lige præcis dén studentervogn, som I gerne vil have, til den bedste pris.

Jo længere tid I venter, jo flere vogne vil der være booket, og udbuddet dermed mindre.

student på studentervogn
Studenterkørsel 2023

Det største udvalg og de bedste priser på studenterkørsel

Hvis du og din klasse booker jeres studentervogn allerede nu, er jeres mulighed for at få drømmevognen størst.
Husk på, at der findes et utal af forskellige typer af vogne, og de mest populære og mest eftertragtede er hurtigt væk.

Der kan også være ganske store prisforskelle, og det bedste tilbud finder I typisk, hvis I er tidligt ude.

Find den helt rigtige studentervogn

Som nævnt findes der rigtig mange forskellige typer af studentervogne og der findes vogne med meget forskelligt udstyr og faciliteter.
Når I beslutter jer for at booke jeres studenterkørsel tidligt, så sørg for inden da at have talt om, og være enige om, hvilken slags vogn I gerne vil have.
Udstyret er også vigtigt hvad den skal have af udstyr mm. Hvad er vigtigt for jer? Et godt anlæg? Gode sæder? En frisk chauffør? Eller noget helt fjerde?

Der findes masser af muligheder, og jo tidligere I er ude, jo flere har I mulighed for at vælge i mellem.

Det skal I huske når I booker

Det suverænt vigtigste og det som I skal være helt sikre på, at I har styr på, er hvilken dato, eller datoer, I skal ud og køre jeres studenterkørsel. Sørg for, at I booker korrekt. Man kan ikke nødvendigvis bare få flyttet sin tid, hvis man finder ud af, at datoen er blevet rykket. Vognen kan være lejet ud til andre.

Skulle det imidlertid ske, at I har booket og finder ud af, at datoen er forkert eller er blevet rykket, så sørg for, så hurtig så muligt, at kontakter jeres udbyder og gøre dem opmærksomme herpå. Det øger chancer for, at I kan om-booke, og at der kan findes en ny studentervogn til jer.

Sådan finder i den rette vogn til jeres studenterkørsel

Bookstudenterkørsel.dk er en portal for alle landets udbydere af studenterkørsel. Trykker du på linket, kommer du ind til vores søgeformular, hvor du kan finde den rette vogn til netop jeres behov. Du vælger:

  • Skole
  • Antal elever
  • Dimissionsår
  • Dag for kørsel

Derefter får I præsenteret et udvalg af studentervogne.