Studenterkørsel 2023

Er du 1.g’er føler du måske, at der er en evighed til 2023, men er du 2. eller 3.g’er er I faktisk allerede sent ude! Tiden går hurtigt, og før du ved af det, står du med huen på, en øl i den ene hånd og den anden over skulderen på din kammerat og hu’er og hej’er mens I kører ud i det ganske land og bliver fejret.

Vi oplever hos Book Studenterkørsel lige nu, at der er massiv søgning på studenterkørsel i 2023 og de første bookinger er allerede tikket ind! Hvis I vil sikre jer den bedste studentervogn og det største udvalg, så klik på BOOK NU øverst og vælg mellem 500 studentervogne, som vi har koblet op over hele landet.

Vi ved godt, at det virker som langt ude i fremtiden for dig nu, og at du måske ikke engang ved hvad du skal i næste uge. Men det giver altså rigtig god mening at booke sin studentervogn allerede nu og være ude i god tid.

Fremsynethed og forberedelse betaler sig. Bogstaveligt talt. For jo hurtigere I er ude, jo flere valgmuligheder er der tilgængelige. Og jo bedre mulighed har I for at finde lige præcis dén studentervogn, som I gerne vil have, til den bedste pris.

student på studentervogn
Studenterkørsel 2023

Hvornår skal I køre studenterkørsel i 2023?

Studenterugen er én af de vigtigste og sjoveste stunder i jeres liv. Det er en uge, hvor lettelse, glæde, fest og varme sommeraftener er i højsædet. Det er en uge, hvor I endelig kan ånde lettet op og være sikre på “at det hele nok skal gå”. 

Der er også godt nyt ift. hvilke datoer I kan køre i studenterugen, Undervisningsministeriet har nemlig allerede nu opgivet hvilken dato den sidste mulige eksamensdato er. Nemlig: onsdag d. 21 juni 2023

Dette betyder at studenterugen kommer til at løbe fra onsdag d. 21 juni til og med søndag d. 25 juni i 2023. Dette betyder også, at den mest populære dato at booke studenterkørsel på vil være fredag d. 23 juni.

Det største udvalg og de bedste priser på studenterkørsel

Hvis du og din klasse booker jeres studentervogn allerede nu, er jeres mulighed for at få drømmevognen størst.
Husk på, at der findes et utal af forskellige typer af vogne, og de mest populære og mest eftertragtede er hurtigt væk.

Der kan også være ganske store prisforskelle, og det bedste tilbud finder I typisk, hvis I er tidligt ude.

Find den helt rigtige studentervogn

Som nævnt findes der rigtig mange forskellige typer af studentervogne og der findes vogne med meget forskelligt udstyr og faciliteter.
Når I beslutter jer for at booke jeres studenterkørsel tidligt, så sørg for inden da at have talt om, og være enige om, hvilken slags vogn I gerne vil have.
Udstyret er også vigtigt hvad den skal have af udstyr mm. Hvad er vigtigt for jer? Et godt anlæg? Gode sæder? En frisk chauffør? Eller noget helt fjerde?

Der findes masser af muligheder, og jo tidligere I er ude, jo flere har I mulighed for at vælge i mellem.

Det skal I huske når I booker

Det suverænt vigtigste og det som I skal være helt sikre på, at I har styr på, er hvilken dato, eller datoer, I skal ud og køre jeres studenterkørsel. Sørg for, at I booker korrekt. Man kan ikke nødvendigvis bare få flyttet sin tid, hvis man finder ud af, at datoen er blevet rykket. Vognen kan være lejet ud til andre.

Skulle det imidlertid ske, at I har booket og finder ud af, at datoen er forkert eller er blevet rykket, så sørg for, så hurtig så muligt, at kontakter jeres udbyder og gøre dem opmærksomme herpå. Det øger chancer for, at I kan om-booke, og at der kan findes en ny studentervogn til jer.

Sådan finder i den rette vogn til jeres studenterkørsel

Bookstudenterkørsel.dk er en portal for alle landets udbydere af studenterkørsel. Herunder kan du uforpligtende udfylde jeres skoles informationer og se udvalget af vogne.