Studenterkørsel 2024

Bliver I studenter i 2024? Så er det med at få booket en studentervogn, hvis I ikke allerede har gjort det. Der er nemlig rift om de bedste vogne, så det er vigtigt at være ude i god tid, så I får lige præcis den vogn, I allerhelst vil have.

Der er mange udbydere af studenterkørsel i Danmark, som alle har forskellige typer vogne – både udstyrsmæssigt og udseendemæssigt.

Hos Book Studenterkørsel har vi dog gjort det nemt for jer som kommende studenter, at finde rundt blandt de mange udbydere af studenterkørsel. Vi har nemlig samlet alle landets udbydere ét sted. På den måde kan I hurtigt og nemt få overblik over, hvilke studentervogne der er tilgængelige på den dato, I skal ud at køre, samt hvordan de forskellige vogne ser ud og hvad de har af udstyr. I kan desuden også sammenligne priser, så I slipper for at indhente tilbud hos hver enkel vognmand.

Studenter der kører studenterkørsel
Studenterkørsel 2024 bliver en fest!

Lækre studenterpakker til jeres studenterkørsel

En fed studentervogn, med det helt rigtige udstyr, er vigtigt. Men det er ikke det eneste, som er afgørende for, at I får den vildeste og mest uforglemmelige studenterkørsel. Derfor har vi udviklet fire forskellige studenterpakker, som I kan tilkøbe, når I booker jeres studenterkørsel 2024 via Book Studenterkørsel.

En god studenterkørsel handler nemlig også om alt det, der er med til at gøre jeres dag til en fest. Derfor har vi – i samarbejde med tidligere studenter – udformet fire studenterpakker med alt hvad der skal til, for at I får den fedeste fest.

Vores studenterpakker er opdelt i følgende kategorier: Den Praktiske, Den Festlige og Den Komplette – både med og uden alkohol.

I studenterpakken, Den Praktiske, finder I som navnet antyder, en række praktiske remedier som fx bannere til at hænge op langs vognen, malingsæt til at male banneret, pensler, snor til at fastgøre banneret, strips, gaffatape og hvad man ellers har brug for af praktiske redskaber. Og bare rolig, selvom det er en praktisk pakke, indeholder den også nogle lidt sjovere ting. I pakken finder I nemlig også både Royal pilsner, Mokaï, Shaker, Faxe Kondi og chips.

Hvis I allerede har alt det praktiske grej, I har behov for, kan I, i stedet vælge vores studenterpakke, Den Festlige, som udelukkende indeholder alverdens festligt udstyr og underholdning. I pakken er der bl.a. konfettikanoner, flamingobaderinge, megafon, solbriller, partyhorn og meget, meget mere.

Endelig kan I, hvis I vil gå all-in, vælge vores studenterpakke, Den Komplette, hvor I finder alt hvad I skal bruge til at skabe den fedeste fest. Denne pakke er til jer, som ikke vil mangle noget som helst. I pakken finder I både et stort udvalg af drikkevarer, udsmykning til studentervognen samt en masse festlige gadgets.

Uanset hvilken en af vores fire studenterpakker I vælger, garanterer vi at I ikke bliver skuffet.

Planlæg nemt og hurtigt jeres studenterkørsel

Når I booker jeres studenterkørsel 2024 gennem Book Studenterkørsel, får I gratis adgang til vores brugervenlige og supersmarte ruteprogram, Studenterruten.

Studenterruten er et køreprogram, som er specifikt udviklet til at planlægge studenterkørsel. Programmet er udviklet på baggrund af feedback fra tidligere studenter og erfarne vognmænd fra branchen.

Der er rigtig mange fordele ved at benytte vores ruteprogram. For det første får I struktur og overblik over jeres studentertur – et overblik man hurtigt kan miste på selve dagen hvor fokus er et helt andet sted. I undgår dermed at glemme stop undervejs og har hele tiden styr på, hvor I skal hen næste gang.

I kan desuden løbende ændre i jeres planlægning, hvis I fx beslutter at blive lidt længere på et af stoppene. Programmet udregner selv, hvordan det påvirker tiden resten af ruten.

Alt i alt sparer Studenterruten jer for en masse besvær og stress, som I ikke skal bekymre jer om på den store dag.

Få det store overblik over ledige studentervogne for studenterkørsel i 2024 ved at udfylde informationerne i formularen herunder. Det er 100% uforpligtende og 100% nemt!