Book studenterkørsel til 2025 her

Bliver jeres klasse studenter i 2025, så kan I allerede nu begynde at overveje, hvordan jeres studenterkørsel skal foregå. Hvert år er der rift om vognene, da de fleste klasser ønsker at køre vogntur lige omkring dimission – enten dagen før, på dagen eller dagen efter. Hvis I vil være sikre på at få jeres ønskedato, anbefaler vi derfor at booke jeres vogn allerede nu.

Hos Book ved vi, hvor travlt de unge studerende har – lektier, eksaminer og sociale arrangementer er det, der fylder mest i gymnasietiden. Og derfor ønsker ingen at bruge flere timer på, at lede efter en udbyder af studenterkørsel. 

Derfor har vi gjort det nemt for de kommende studenter ved at samle alle udbydere fra hele landet ét sted. Herved kan I nemt danne overblik over, hvilke vogne der er ledige på den ønskede dato, Vores platform gør det også muligt at sammenligne priser på de forskellige udbydere, så I altid får det bedste tilbud – så har I flere penge tilovers, som kan bruges på drikkevarer, mad eller anden sjov til turen.

Studenterkørsel 2025 priser

Gør turen lidt sjovere med en af vores studenterpakker

Hvis I ønsker at pifte jeres studenterkørsel anno 2025 op, så kan vi stærkt anbefale én af vores studenterpakker, som er udarbejdet i samarbejde med tidligere studenter. 

Vores studenterpakker er opdelt i følgende kategorier: Den Praktiske, Den Festlige og Den Komplette – både med og uden alkohol. Pakkerne indeholder alt lige fra tågehorn og vandkanoner til konfettirør og oppustelige badedyr samt snacks og sodavand.

Fik vi nævnt, at I også sparer tid, når I vælger at tilkøbe én af pakkerne? Glem alt om at undersøge nettet for festudstyr eller trave gaderne tynde for at finde frem til, at udvalget af butikker, der udbyder festudstyr, er minimal. 

Book af studenterkørsel for 2025  – nemmere bliver det ikke

Så snart I har udfyldt formularen, kvitterer vi med en liste over ledige studentervogne til den bedste pris – kvit og frit. Når I vælger at booke jeres studenterkørsel 2025 gennem Book Studenterkørsel, får I samtidig gratis adgang til vores smarte ruteprogram, Studenterruten.

Programmet er udviklet til at planlægge ruten på baggrund af de informationer, I har indtastet – og der tages hensyn til chaufførens køre/hviletider. Af erfaringer fra tidligere år kan vi konkludere, at I sparer tid og samtidig bevarer et struktureret overblik. Et overblik som hurtigt kan forsvinde, når først der er gang i festen, og I alle har fået nogle genstande indenbords.