Studenterkørsel 2022, bookingsæsonen er i gang

Selvom der er noget tid til studenterkørsel i 2022, så har vi hos Book Studenterkørsel allerede nu taget hul på bookingsæsonen for studenterkørsel 2022, og de første bookinger er allerede tikket ind.

Det kan måske virke tidligt allerede at booke sin studentervogn, men vi anbefaler, at man er ude i god tid, og allerede nu begynder at gøre sig nogle overvejelser om, hvilken type vogn, man kunne tænke sig i sin klasse.

Studentervogne collage
4 forskellige studentervogne

Book studentervognen tidligt

Nu sidder du måske og tænker: ”Hvorfor skal vi være så tidligt ude?”. Og det forstår vi godt. Går man i 1.g virker 2022 måske som langt ude i fremtiden. Men det er det ikke, og før I ved af det, står I med huen på.

Og der er altså god grund til, og flere fordele i, at være tidligt ude. Jo tidligere I er ude, jo større chance er der nemlig for at få lige præcis dén vogn, som I drømmer om – og til en god pris. Venter I til I kommer tættere på den store dag, vil efterspørgslen være større, og udbuddet mindre, og I risikerer, at mange af de mest attraktive studentervogne allerede er booket.

Hos Book Studenterkørsel hjælper vi dig og din klasse med at sammenligne priserne på studentervogne i hele landet. Vi har samlet alle udbydere af studenterkørsel ét sted, så du nemt og hurtigt kan søge mellem dem, og finde det bedste tilbud. Det eneste du skal gøre, er at indtaste dine søgekriterier, så klarer vi resten.

Det skal I være opmærksomme på, når I booker studenterkørsel tidligt

Først og fremmest så anbefaler vi, at I får taget hul på snakken om studenterkørsel i jeres klasse allerede nu, og begynder at gøre jer nogle tanker om, hvad I godt kunne tænke jer. Det er vigtigt, at I har en forventningsafstemning i klassen, og er enige om både budget og hvilke udstyr jeres studentervogn skal have.

Når I ved hvad I vil hvad, og er enige om et budget, er næste skridt at finde ud af, hvilken dato I skal køre. Dette er utrolig vigtigt. Det er nemlig ikke givet at I bare kan få en ny booking, hvis I finder ud af, at jeres oprindelige booking ikke er korrekt. Sørg derfor for, at I er helt sikre på datoen, før I booker en studentervogn. Skulle det alligevel ske, at I booker en forkert dato, så hiv fat i udbyderen hurtigst muligt

Student 2022 – hvilke datoer?

Hvordan finder I så ud af, hvilken dato I skal køre studenterkørsel 2022? Det kan faktisk være ret svært og kompliceret at finde ud af.
Højsæsonen for studenterkørsel er generelt altid torsdag, fredag og lørdag i selve studenterugen.

Studenterugen er den uge, hvor alle bliver færdige med deres eksamener og får huen på. Det er typisk også i den uge, gymnasierne holder dimission.
Den mest sikre metode, man kan anvende, for at være 100% sikker, er ved at tjekke Undervisningsministeriets hjemmeside med offentliggørelsen af eksamenskalenderen for 2022.

Udvalget af studentervogne er størst lige nu

Det er også nu, at der er flest vogntyper at vælge imellem (vi laver et blogindlæg om disse i fremtiden). Kigger i ind på BookStudenterkørsel.dk så er der nemlig veteranvogne, transportlastbiler, militærvogne, partybusser, brandbiler, hestevogne mm., som I kan booke til jeres studenterkørsel 2022. Udvalget af vogntyper bliver mindre og mindre jo længere I venter med at bestille.

Hestevogn, traditionel- og totalt militær studentervogn

Mere end 450 studentervogne

Vi har hos Book Studenterkørsel 450+ vogne koblet op, fra udbydere overalt i landet. Det betyder, at der er massere af vælge imellem (endnu), og vi er allerede begyndt at få de første bookinger ind for klasser i 2022. Dette betyder ikke, at alle vogne bliver revet væk med det samme, men det betyder altså at chancen for at få sin drømmevogn til vognturen bliver mindre og mindre.
Der er eksempelvis rigtig mange studenter, som gerne vil køre om fredagen (d. 24 juni i 2022) i studenterugen. Denne dato er ekstremt populær hos de danske gymnasier (især på Sjælland).

Dette betyder at denne dato bliver booket hurtigt ud, men også at prisen normalt er en del højere end eksempelvis torsdag, lørdag, søndag og de andre ydre datoer. Hvis man vil have en studentervogn om fredagen, så skal man derfor naturligvis være før ude og smide mere mønt end hvis man vil køre på de andre datoer.

Vil I være sikre på at få den perfekte vogn? Kig på studentervogne allerede nu!

Bookingsæsonen for studenterkørsler i 2022 er her i januar 2020 (hvor dette indlæg er skrevet), som sagt allerede skudt i gang. Dette betyder ikke, at I skal stresse for at få fat i en vogn, men det betyder at I så småt skal begynde at undersøge de forskellige muligheder for studenterkørsel.

Et godt sted at starte kunne jo være her hos Book Studenterkørsel – landet største bookingportal for studenterkørsler.
Tryk på nedenstående knap, søg i formularen og find den studentervogn, som I kunne tænke jer. Og husk…vi sidder altid klar til at råde og vejlede jer gennem hele processen. Nemmere bliver det ikke. God jagt!

Priser på studenterkørsel i 2022

Med hensyn til priser, så er de forskellige alt efter hvilken geografi vi taler om. Generelt er Sjælland dyrere end både Jylland og Fyn. Især fredagen i studenterugen har et højere prissæt. Men det hele handler om udbud og efterspørgsel, og som tingene ser ud nu, så er fredag i studenterugen simpelthen bare den mest eftertragtede dag for vognturen.
Vi har her hos Book Studenterkørsel (for at give jer et overblik), udarbejdet en gennemsnitspris for studenterkørsler om torsdagen, fredagen, lørdagen og søndagen i studenterugen.

Som I kan se, så er der en synlig prisforskel på en studenterkørsel fredag i studenterugen i forhold til en vogntur om lørdagen eller torsdag/søndag. Udvalget er også større i meget længere tid på de ikke så populære datoer, da efterspørgslen ikke er så høj. For at opsummere: vil I spare en masse penge på studenterkørsel? Bestil vognen på en torsdag, lørdag, søndag eller vent til mandag/tirsdag – priserne er betydeligt bedre!

Gode råd til studenterkørsel? Få dem af os 🙂

Kunne I tænke jer, at der kommer en bookingvejlder ud og snakke med jeres årgang i forhold til hvad I skal være opmærksom på med hensyn til studenterkørsel? Skriv til os på: hello@bookstudenterkorsel.dk eller ring til os på tlf. 71 99 36 91