Studenterkørsel i Bjerringbro

Studenterkørsel Bjerringbro

Den vildeste studenterfest i Bjerringbro!

Er du fra Bjerringbro eller omegn, og bliver du snart student, så er du landet det helt rette sted. Her zoomer Book Studenterkørsel ind på studentertiden og studenterkørsel i Bjerringbro.

Bjerringbro ved Gudenåen

Bjerringbro har en skøn beliggenhed midt i det jyske og lige ved Gudenåen. Særligt om sommeren når studenterne springer ud, er der gang i udendørslivet i og omkring Bjerringbro.
På vandet kan man således spotte flok i kajakker og kanoer, som er ude og nyde den dejlige danske sommer i Bjerringbro.
Gudenåen deler også byen i 2, og faktisk hedder bydelen syd for Gudenåen Sønderbro. Det er her i Sønderbro at Bjerringbro Gymnasium ligger.

Gymlivet på Bjerringbro Gymnasium

Når der køres studenterkørsel i Bjerringbro, så er det naturligt nok oftest studenter fra Bjerringbro Gymnasium som kører gennem byen.
Ønsker man derfor en anden uddannelse end STX’en, så må man udenbys – fx til Viborg.
Livet på Bjerringbro Gymnasium er præget af, at det er et lille gymnasium. Det betyder også at alle kender hinanden, også på tværs af årgange og klasser.
Det gør, at der er en hyggelig og venlig atmosfære på gymnasiet, hvilket helt sikkert også kommer eleverne til gode, så de bliver studenter og skal ud på studenterkørsel.

Masser af sjove fester

Den fedeste fest er naturligvis den I får på studenterkørslen, men før I når så langt, så er der en masse sjove fester i løbet af skoleåret på Bjerringbro Gymnasium. De arrangeres af festudvalget på gymnasiet, og derfor af eleverne selv. Der er hele 6 gymnasiefester om året, og dem vil man helst ikke gå glip af!
Derud over er der også sportsdagen, forårskoncerten og julekoncerten, som helt bestemt også er festlige dage i løbet af året.

PROM

En af de større fester er PROM som afholdes om foråret og før, at eksamensperioden rigtig går i gang. Det er en gallafest, hvor man dresser sig op og ankommer i stil til den røde løber.
Det er lidt af et tilløbsstykke, også for borgerne i Bjerringbro. Gennem byen kommer nemlig fine biler kørende. Det er både gamle vintagevogne, nye sportsvogne og andre sjove transportmidler, som fragter de smukke unge elever frem til PROM på Bjerringbro Gymnasium.
På den røde løber flashes de flotteste gallakjoler og jakkesæt, mens far og mor er klar som paparazzi fotografer!
Til selve festen får man lækker mad, og så er det også til Prom, at man danser Les Lanciers, hvilket er en lang tradition på de gymnasiale uddannelser i Danmark.
Dansen stammer egentlig fra England, og blev populær i Europa i 1800 tallet, men i Danmark holder vi stadig liv i den gamle dans ved, at gymnasier hvert år danser den ved den årlige gallafest.

Eksamen nærmer sig

Når eksamensperioden nærmer sig, skal man altid huske på, at der er lys forude. For selvom eksamen nærmer sig efter Prom, så betyder det også, at studenterkørslen rykker nærmere. Dét kan man jo kun glæde sig over, hvis I spørger os!
Er du også en af dem, som får kuldegysninger blot ved tanken om eksamen? Så læs vores blogindlæg om at tackle eksamen lige her.

Studenterkørsel ølspil

Studenterugen med studenterkørsel!

Studenterugen er også en uge, man godt kan begynde at se frem til. Den er proppet med vigtige livsbegivenheder!
Først og fremmet selve dagen, hvor man får huen på hovedet og bliver student! Det må siges at være en stor livsbegivenhed!
Så er der ens studentergilde, som er en fest med venner og familie, hvor du fejres for din studentereksamen. Det er også en en stor livsbegivenhed, og måske specielt for din familie.
Og så kommer der dimissionen, som også er vigtig, for den markerer din overgang fra gymnasielivet og et farvel til gymnasiet og dagligdagen med dine klassekammerater.
Og endelig er der studenterkørslen! Og den tror vi aldrig, at I glemmer!
Det er simpelthen den største og vildeste fest i hele studenterugen, og måske endda i hele dit liv.
Derfor er det også vigtigt at få booket den rigtige studentervogn.

Find studentervognen tidligt

Når du skal finde studentervogn, er det en rigtig god ide at være ude i god tid.
I år har vi på Book Studenterkørsel modtaget bookinger så tidligt som 2,5 år før studenterkørslerne. Det vil altså sige, at nogle klasser går i gang allerede midt i 1.g.
Det kan være en stor fordel at være ude i god tid, og særligt hvis man ønsker at køre studenterkørsel på en helt bestemt dag. Eksempelvis dimissionsdagen.
Torsdag, fredag og lørdag i studenterugen er altid de mest populære datoer, og derfor bliver de hurtigt fuldt bookede.
Er man ude i god tid, vil man også kunne finde nogle billigere vogne, de bliver også hurtigt fuld bookede.

Find den rigtige studentervogn

Det er vigtigt at være enige i klassen før, at I booker en studentervogn. Derfor skal I på klassen gøre jer nogle tanker om, hvilke behov og krav I har til studentervognen.
Eksempelvis er anlæg et MUST HAVE for mange, men har man selv trådløse højtalere, som også kan spille højt, så kan man sagtens booke en vogn uden musikanlæg.
Mange ønsker også en vogn, som har rengøring med i prisen, så de ikke selv skal stå og vaske gulvet på studentervognen efter festen.
På Book Studenterkørsel kan du hurtigt spotte, hvad der er med i prisen på de forskellige udbyderes vogne. Bare se efter det grønne flueben!

Student på studenterkørsel

Sådan virker Book Studenterkørsel

I kan med fordel bruge Book Studenterkørsels søgeværktøj, når I i klassen skal finde jeres udbyder af studentervogn.
Når I laver en søgning, så taster I antallet på personer i klassen. Herved vil I kun få vist vogne, som har tilladelse til at kunne køre med dét antal personer I er.
Herefter taster I postnummeret i Bjerringbro, og derved får I kun vist de udbyderes vogne, som har registreret, at de gerne vil køre i jeres område.
Sidst men ikke mindst, så skal I taste en dato, og derved får I kun vist de vogne, som er ledige på den dag, som I ønsker at køre.

Derved sparer I en hel masse tid med at skulle ringe rundt og kontakte forskellige udbydere, kun for at finde ud af, at de er bookede på datoen eller slet ikke kører i jeres område.

Det er hurtigt, nemt og overskueligt at lave en søgning.
Bedst af alt, så kan I se prisen med det samme, og derved sammenlige prisen på de forskellige udbyderes studentervogne.

Lad Book Studenterkørsel hjælpe dig med at finde din studentervogn til studenterkørselen i Bjerringbro!

Book jeres studenterkørsel nu