Studenterkørsel i Fredericia

Når jeres lange rejse med hårdt arbejde og stor dedikation er nået til vejs ende, skal I selvfølgelig fejres med et brag af en fest. Studenterkørsel er den helt særlige fejring, som alle studenter ser frem til, når huen er placeret solidt på hovedet. Vi er vant til at køre studenterkørsel i Sønderjylland, og når I booker studenterkørsel i Fredericia, kan vi garantere jer fart over feltet.

I Fredericia er der tradition for, at studenterne synger en latinsk studentersang for at hylde skolen og underviserne. Efter sangen valfarter alle byens nyudklækkede studenter til Landsoldaten for at danse og samtidig holde liv i den gamle fredericianske tradition. Byens studenter udklækkes fra blandt andet Fredericia Gymnasium og IBC.  

De fedeste studentervogne i Fredericia – samlet ét sted

Leder du og din klasse efter de fedeste studentervogne i Fredericia? Så er I havnet det rette sted. Vi har nemlig samlet alle landets udbydere af studentervogne ét sted. Det eneste I skal gøre, er at indtaste jeres klasseinformationer og dato i formularen, hvorefter vi automatisk matcher ledige vogne med jeres kriterier.

I får altså vist en overskuelig liste med det samme, som indeholder informationer om vognen, priser og mulighed for tilvalg – alt sammen sorteret i prisvenlig rækkefølge. 

Fælles for alle vores studentervogne er, at de overholder de sikkerhedsmæssige krav og lovgivninger. Så uanset om I vælger en almindelig veteranlastbil, partybus, brandbil, militærvogn eller hestevogn, bliver I fragtet sikkert fra A til B. I kan derfor roligt finde jeres drømmevogn, som skal tage jer rundt på jeres studenterkørsel i Fredericia – eller hvor end jeres studenterkørsel i Jylland går hen.

Få gratis adgang til vores effektive ruteværktøj

Når I har fundet drømmevognen, som skal fragte jeres rullende fest rundt i Fredericia og ud på de danske landeveje, er næste skridt i processen at planlægge studenterruten. Når I lejer studentervogn i Fredericia gennem os, får I gratis adgang til det supersmarte ruteprogram, Studenterruten. Det er slut med at få alle tider til at gå op – alt dette klarer programmet. I skal blot taste tider og adresser ind i systemet, hvorefter ruten automatisk planlægges. 

Gør lidt ekstra ud af turen med en studenterpakke

Vi garanterer jer, at der ikke er et øje tørt, hvis I vælger at tilkøbe en af vores festlige studenterpakker. Pakkerne er udviklet i samarbejde med tidligere studenter, hvilket er jeres garanti for, at vognturen kun bliver sjovere. 

I kan vælge at tilkøbe alt fra en komplet til en praktisk studenterpakke. De tilbyder hver især forskellige praktiske- og festlige dele, der alt sammen sørger for, at I på nemmeste vis kan få fat i alt det, som en ægte studenterfest indebærer. Derudover behøver I ikke bekymre jer om at søge nettet tyndt for festtilbehør, da I blot kan bestille én samlet pakke gennem os.