Studenterkørsel Fyn

Hver sommer emmer Fyn af nyudklækkede studenter, som stolt viser deres huer frem. Der ligger i alt 11 almene gymnasier på Fyn, hvoraf Svendborg Gymnasium er det største. Hertil findes der flere handels- og tekniske gymnasier, som også er placeret rundt omkring på øen. 

Fyn er en rigtig eventyr ø, og det er altid en oplevelse at køre studenterkørsel på øen. Landskabet man suser igennem, mens man har en kæmpe fest oppe i vognen, er fantastisk, og de fynske byer er altid en sand fornøjelse at besøge. 

Lige meget hvor på Fyn man kører, er der altid mulighed for at finde et sted, hvor man kan bade, og det er altid en succes på en studenterkørsel – her er der samtidig rig mulighed for at få klippet en bølge i huens svedbånd. En øl-stafet i den fynske natur, mens vognens musikanlæg spiller på fuld tryk, er også et must på en lækker dansk sommerdag. 

Ta’ med på lastbil studenterkørsel på Fyn

Book Studenterkørsel dækker hele Fyn. Vi har samarbejde med en masse vognudbydere, så uanset om jeres studenterkørsel går til H.C. Andersens hjemby, Odense, eller ned langs sydfyns hovedstad, Svendborg, så finder I helt sikkert en udbyder, der kan give jer jeres livs fest. Når I skal køre lastbil studenterkørsel på Fyn, er det vigtigt, at I booker jeres studentervogn i god tid, da der ofte er rift om datoerne omkring dimission. 

Med en studenterkørsel i Odense er det oplagt at gøre stop på en af de mange lokationer såsom Munke Mose ved Odense Å, Eventyrhaven eller måske Odense Havn for at få en dukkert. Hvis I booker en studenterkørsel i Svendborg, er der rig mulighed for at køre forbi en af de mange strande. I kan også gøre stop på Torvet eller i Krøyers Have. Når I er færdig med vognturen, kan I afslutte aftenen på en af de mange barer eller natklubber i byen. 

Vi kan også garantere en festlig dag med en studenterkørsel i Middelfart – byen som forbinder Fyn og Jylland. Her er det oplagt at tage en dukkert i havet, hvis sommersolen står højt på himlen og temperaturen er stigende. 

Studenterkørsel Fyn

Gør jeres tur lidt sjovere med en festpakke

Når I har fundet den rette vogn, må I endelig ikke glemme al det sjove festtilbehør. Og derfor har vi hos Book i samarbejde med tidligere studenter sammensat fire forskellige studenterpakker, som med garanti vil sætte gang i festen, så I får en uforglemmelig dag med høj musik. Prisen afhænger af, hvilken pakke I vælger – men uanset hvilken én I vælger, vil I ikke gå ubemærket hen, når I kører rundt på de fynske veje.

Forestil jer at hænge ud af vognen med en kold øl i den ene hånd og et tågehorn i den anden, eller skyd med vandkanoner på hinanden når I gør stop langs de fynske kyster.

Book jeres studenterkørsel på Fyn nemt og bekvemt

Hvis I er på udkig efter en billig studenterkørsel på Fyn, er I kommet til det rette sted. Vi har samlet alle landets studentervogne ét sted, og derfor giver vi jer altid den bedste pris, som opfylder jeres kriterier. Indtast blot jeres klasseinformationer og ønskedato på forsiden, så sender vi de bedste bud på studentervogne, som passer lige præcis til jeres klasse. 

Samtidig får I adgang til vores smarte planlægningsværktøj, der gør ruteplanlægningen endnu nemmere. Her skal I blot indtaste alle de adresser, som I ønsker at gøre stop på, og hvor længe besøgstiden skal vare. Herefter beregnes ruten på baggrund af jeres informationer og inkluderer chaufførens køre/hviletider.