Studenterkørsel HF – Sæt punktum med stil

Skal du og din klasse ud og køre HF studenterkørsel? Så er I kommet til det rette sted. Hos Book finder I nemt den fedeste studentervogn, som gør jeres HF studenterkørsel til en uforglemmelig oplevelse, I sent vil glemme.

Huen med det lyseblå bånd

Det lyseblå bånd på en studenterhue markerer afslutningen på den toårig almene gymnasiale højere forberedelseseksamen, også kaldet HF. Det som særligt karakteriserer uddannelsen er, at eleven skal op til eksamen i alle fag, og får derfor ikke standpunktskarakterer, som er kendt fra STX.

Uanset hvilken ungdomsuddannelse du og din klasse dimitterer fra, fortjener I en hue og et brag af en studenterkørsel i selskab med hinanden.

Book nemt og bekvemt jeres vogntur

Det skal være slut med at søge nettet tyndt efter studentervogne, ledige tider og tilbehør til vognturen. Her på siden har vi samlet alt ét sted, så du og din klasse i stedet kan bruge tiden på at læse til eksamen, være sociale sammen osv. 

Det eneste I skal gøre er, at indtaste jeres klasseinformationer og dato i formularen på forsiden, hvorefter vi kvitterer med en oversigt, som opfylder jeres kriterier bedst muligt. Med andre ord går vores system ind og sammenligner alle ledige studentervogne fra vognmænd i hele landet.

Uanset om I booker studenterkørsel til HHX eller studenterkørsel til HTX, skal I blot anvende samme fremgangsmåde med formularen.

Få gratis adgang til Studenterruten

Når I booker jeres HF studenterkørsel gennem Book, får I gratis adgang til Danmarks bedste ruteprogram, Studenteruten. Spar tid ved blot at indtaste alle de ønskede stop, hvorefter programmet automatisk udregner den bedste rute inkl. pauser.

Hvis I ønsker at gøre stop i 1 time et specifikt sted, tager programmet hensyn til dette og ændrer selv tidspunkterne ved de resterende stop. Det kan ikke blive nemmere og mere brugervenligt!

Fyr op for vognturen med en studenterpakke

Man bliver kun student én gang i livet, så hvorfor ikke fyre lidt ekstra op for festen, når I kommer kørende rundt på de danske veje iført jeres flotte huer med lyseblåt bånd? Vi har i samarbejde med tidligere studenter udformet 4 forskellige studenterpakker, som indeholder alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til festlige gadgets, sprut og drikkevarer. Pakkens indhold afspejler sig i prisen.

Forestil jer at affyre kæmpe konfettikanoner inde i lastvognen, mens I trutter i partyhornet iført solbriller. Hvis solen står højt, kan I afkøle hinanden med vandkanoner, og måske får I endda brug for en flamingobadering?

Forevig minderne fra en festlig studenterkørsel

Det kan være en udfordring at tage gode skarpe billeder, når først man har fået et par genstande at drikke samtidig med, at lyset ikke altid er det bedste i en kørende lastbil. Det er heller ikke det fedeste at tabe sin mobil, og den går i stykker – så er det i hvert fald slut med billeder og video resten af turen.

Vi samarbejder med SelfieCircle, som udlejer photobooths til studenterkørsel. Med en photobooth er I sikret knivskarpe billeder, god belysning og mulighed for at lave GIFs, boomerangs og overlays samtidig med, at jeres billeder gemmes i op til 6 måneder. I har derfor god tid til at se billederne igennem og downloade dem, som I hver især ønsker at gemme.

Oversigt over uddannelser

HHXHGSTXHTX • HFEUX