Studenterkørsel HG
– afslut studietiden med manér

Hvert år, når kalenderen rammer juni måned, er tusindvis af unge HG-elever klar til at fejre afslutningen på to hårde år. Iført mørklilla hue er de nyudklækkede studenter klar til studenterugen, som byder på studenterkørsel, fester og litervis af drikkevarer. 

Danmark er kendt for sin særlige tradition, studenterkørsel, vis historie går 100 år tilbage. Dengang var studenterkørsel kun forbeholdt elever fra det almene gymnasium, men i dag det lige så udbredt at booke studenterkørsel til HHX eller studenterkørsel til HTX.

Selvom HG ikke hører ind under en gymnasial uddannelse, er det stadig tilladt at køre studenterkørsel, eller eksamenskørsel som nogle kalder det, da uddannelsen har en varighed af minimum to år. Efter fejring af handelsskolernes grundforløb videreuddanner eleven sig inden for det merkantile område (handel, kontor eller finans). 

Vi har samlet det hele ét sted

Glem alt om at bruge flere timer på at finde den rette studentervogn. Hos Book Studenterkørsel har vi gjort det nemt – faktisk meget nemt – vi har nemlig samlet alle landets vogne ét sted, så I med et enkelt klik kan få vist alle ledige vogne på jeres foretrukne dato. I udfylder blot formularen på forsiden med klasseoplysninger, vogntype og ønskedato, herefter sender vi en liste over tilgængelige vogne, som matcher jeres kriterier.

Visse datoer er mere populære end andre, og derfor anbefaler vi, at I booker jeres HG studenterkørsel, så snart I kender datoen for sidste eksamen.

Studenterpakker der sætter gang i festen

Så snart I har styr på studentervognen, er det tid til at sammensætte den fedeste studenterpakke. Og den kan I købe lige her hos Book. Vi har i samarbejde med tidligere studenter sammensat fire forskellige studenterpakker, som indeholder alt hvad hjertet begærer for holde en vild fest. Her er alt lige fra konfettirør og megafoner til vandkanoner og fløjter i snor. 

Spar tiden og undgå ulejligheden med at skulle købe tingene enkeltvis i forskellige butikker. Uanset om der bookes en studenterkørsel til EUX eller en studenterkørsel til STX, indeholder pakkerne det samme. 

Glem ikke at forevige vognturen med fede billeder

Når en hel klasse er ombord på en kørende lastbil i en mere eller mindre fuld tilstand, er risikoen for slørede og måske mørke billeder stor. Derfor har vi indgået samarbejde med SelfieCirle, som udbyder photobooths til studentervogne. Med en photobooth er I sikret flotte tydelige billeder med det bedste lys. 

I kan sågar tilføje jeres egne filtre og effekter eller lave GIF’s og Boomerangs, som gør fotooplevelsen endnu federe. Derudover gemmer SelfieCirle alle billeder i ét album, som I hver især har adgang til efter dagens fest og farver. I kan også vælge at få billederne sendt direkte til jeres mobil.

SelfieCirle egner sig til alle vogne, så længe de har et 230 V strømstik.

Vi går højt op i sikkerhed og kvalitet

Man bliver kun student én gang i livet, og derfor skal sikkerheden være i top. Med over 15 års professionel erfaring inden for studenterkørsel har vi styr på alle de sikkerhedsmæssige lovkrav. Alle vores udbydere forpligter sig ligeledes til gældende lovgivning, herunder de forskellige miljøzoner og køre-/hviletider.

Oversigt over uddannelser

HHXHGSTXHTX • HFEUX