Studenterkørsel Holstebro

Holstebro er en by i Jylland, nærmere betegnet Vestjylland, som byder på mange handelsmuligheder i en af Danmarks ældste gågader, som strækker sig fra Store Torv til Brotorvet. Derudover kan byen slå sig på sine mange industrielle fremstillinger inden for blandt andet fødevarer, møbler, maskiner og kemi. Foruden sin industrielle side og handelsliv er Holstebro kendt for sit rige kulturliv, hvor der her kan nævnes Musikteateret, Odin teatret og Holstebro Kunstmuseum. Derudover findes der en lang række monumenter og statuer rundt omkring i byen såsom Kvinde på kærre. 

I 2024 kan byen sågar fejre sit 750 års byjubilæum, hvilket bliver afholdt med 750 forskellige events, som hver især fremhæver byens historiske stolthed og fremtidsvisioner. Holstebro er en by med mange internationale forbindelser, og byens borgere ønsker at bygge bro mellem fortid, nutid og fremtid under sloganet “Connect us”. 

Kom med på vogntur rundt i Holstebro

Når sommerens studenter springer ud, kommer de enten fra Holstebro Gymnasium og HF eller UCH uddannelsescenter Holstebro. Med en studenterkørsel i Holstebro går det ikke stille for sig. Byens studenter har nemlig tradition for at blive hyldet af byens borgere ved springvandet på Store Torv, som ofte akkompagneres med musikalske indslag.

Det er en helt speciel følelse at køre igennem byens mange gader. I er i jeres højeste festgear, iklædt hvidt høj og studenterhue, mens I hænger ud af vognen med musikanlægget kørende for fuld skrue. Måske har I dekoreret lastbilen med sjove bannere, hvor I opfordrer folk til at dytte? I så fald kan I forvente stor respons fra byens indbyggere.

Gør jeres studenterkørsel til noget ekstra særligt – I bliver kun studenter én gang i livet, så det er med at nyde studenterugen. I er sikkert bekendt med studenterhue reglerne, og her findes en oplagt mulighed for at få et klip i huen. Med kun 16 km til Venø Bugt kan I med fordel indregne lidt ekstra køretid, så I kan få en dukkert og dermed klippe en bølge i studenterhuen. 

Det kan også være, at en af jeres klassekammerater bor i Struer, og dermed er det endnu mere oplagt at smutte forbi Venø Bugt. 

Afslut jeres studenterkørsel med manér på en af Holstebros mange gode spisesteder. Det kan for eksempel være hos Tobaksfabrikken, Diner No 34, Restaurant Cooks eller Borbjerg Mølle Kro. Måske har I hellere lyst til en god omgang traditionel fastfood, som kan fås på en af byens mange burger og pizzasteder.
Måske beslutter I jer for at tage videre i byen, og så kan I med fordel slå deres ben forbi Zwei Grosse Bier Bar, Roxy Malt eller East End Holstebro.

Book nemt og bekvemt jeres studenterkørsel i Holstebro

Hos Book Studenterkørsel skal det være nemt at booke studenterkørsel. Vi har samlet alle landets studentervogne ét sted, så det eneste I skal gøre er, at udfylde formularen på forsiden med klassens oplysninger – herefter klarer vi resten. 

Som en ekstra service får I adgang til vores brugervenlige ruteværktøj, som gør ruteplanlægningen umådeligt nemmere.