Få den fedeste studenterkørsel i Horsens

Horsens er en by i Jylland, som ligger på østsiden ud til fjorden. Byen er kendt for sine kulturelle oplevelser, formidable spisesteder, grønne oaser, pulserende byliv og så har den selvfølgelig sin helt egen charme. Når man kommer til Horsens, har man ikke tid til at kede sig. Horsens er derfor den perfekte by til en uforglemmelig studenterkørsel.

Horsens’ studenter udspringer hvert år fra Horsens Gymnasium & HF og fra Learnmark som er en blanding af studenter fra HHX, HTX, EUD og EUX.

Få en dukkert på Horsens bedste strand

Horsens Fjord er et af byens varemærker, og er derfor et ideelt mål på ruten. Her finder i blandt andet Langelinie Bystrand, som i øvrigt ligger i gåafstand fra centrum. Er I friske på at tage en dukkert, er sandstranden en oplagt mulighed. Ved siden af stranden findes en grønne arealer, hvor I med fordel kan sidde og slappe af og nyde den friske luft og havbrisen. I sommerhalvåret er Horsens kendt for sine mange oplevelser og events for store og små, hvor særligt stranden og de grønne arealer tages i brug. Fra stranden kan I gå videre til Horsens Marina og nyde en is fra den lille isbod. Måske kan I konkurrere om, hvem der kan spise den største is?

Prøv en af Horsens mange spisesteder

Vælger I at spise frokosten eller aftensmaden i byen, kan I stille jeres sult hos Restaurant Dollys eller Restaurant Pynten, som serverer dansk mad. Hvis jeres sultne studentermaver i stedet hungrer efter en god omgang pizza, kan I slå et smut forbi Restaurant Mammas, som serverer de bedste pizzaer bagt i stenovn.

Afslut vognturen med et brag i Horsens natteliv

Efter en festlig studenterkørsel gennem Horsens by og hos kammeraternes forældre, kan I med fordel afslutte turen på en af Horsens mange barer eller natklubber. Horsens har noget for enhver smag. I kan enten slå et smut forbi Jagtbar eller Zwei Grosse Bier Bar og nyde nogle øl. Hvis I hellere vil danse til den lyse morgen, kan I tage forbi Sölibat Natklub.

Planlæg jeres rute gennem Horsens

Når I booker studenterkørsel hos os, får I gratis adgang til vores ruteplanlægningsværktøj, så I har mulighed for at finde den bedste rute til jeres vogntur gennem Horsens. Her kan I indtaste, hvor mange stop I vil gøre undervejs, og hvor længe hvert stop skal vare. Programmet går selv ind og regulerer de efterfølgende tider, hvis I eksempelvis ønsker at bruge en time et ønsket sted. 

Gør turen sjovere med det rette tilbehør

Hvis I ønsker lidt udover det sædvanlige, kan I vælge at tilkøbe forskellige pakker, som med garanti vil bringe et smil på alles læber i Horsens by. Hvad med at skabe opmærksomhed med en megafon, vandkanoner eller et tågehorn? Eller dans i en regn af konfetti iført solbriller og en fløjte eller to om halsen. Pakkerne kommer I forskellige prisklasser, og er alle sammensat i samarbejde med tidligere studenter. På den måde er i sikret en sjov oplevelse, som I sent vil glemme.