Studenterkørsel HTX
– planlæg nemt jeres fedeste vogntur

Efter tre hårde år på skolebænken er det omsider tid til at lukke de tekniske og naturvidenskabelige bøger i og komme ud og fejre huen sammen med alle vennerne. Studenterhuen med det mørkeblå bånd markerer afslutningen på HTX uddannelsen, og forude venter en uge med mindeværdige oplevelser, fest og selvfølgelig den længe ventede studenterkørsel

I Danmark er studenterkørsel en mangeårig tradition, der er kommet for at blive – faktisk har traditionen mere end 100 år på bagen. Førhen var det kun STX studenter, som kørte studenterkørsel, men i dag er det meget normalt at booke studenterkørsel uanset hvilken gymnasial uddannelse, der dimitteres fra.

Du behøver kun at lede ét sted for at få et godt tilbud

Hos Book ønsker vi at gøre det nemt for de danske gymnasieelever. Vi har udarbejdet en platform, der samler alle landets studentervogne ét sted, hvilket betyder, at I kun behøver at foretage én søgning, ét sted. Det eneste I skal gøre, er at udfylde formularen på forsiden med klassens oplysninger samt ønskedato, så fremsender vi en liste over ledige vogne, der matcher jeres kriterier. 

Som en del af vores fantastiske service, er vi med jer hele vejen, lige fra I lægger jeres booking, til når I bunder den sidste øl på lastbilen. Vi står altid klar til at tage imod jeres spørgsmål – store som små. 

Ingen fest uden det rette udstyr

Udover drikkevarer, som mildest talt må siges at være obligatorisk på en studenterkørsel, så findes der et hav af fest gadgets, som kan bringe gang i hver en fest. I samarbejde med tidligere studenter, har vi sammensat fire forskellige festpakker, der med garanti vil bringe et smil på manges læber. I vores festpakker finder I alt lige fra megafoner, konfettirør og fløjter til flamingo baderinge, mundåbnere og vandkanoner.

Uanset om der bookes en studenterkørsel til HHX eller studenterkørsel til STX indeholder studenterpakkerne det samme.

Lej en DJ og gør jer bemærket

Skil jer ud og få en brag af en fest med jeres helt egen professionelle DJ. Når I opgraderer turen med en DJ, sørger vi for både udstyr, teknik og en DJ fra klubmiljøet der er klar på at give den maks gas. Hvis I ønsker lysshow og røgkanoner til festen efter studenterkørsel, klarer vi også det.

Det kan være en fordel at komme med tre til fem musikønsker, så DJ’en kan tilpasse musikken, så den passer til lige netop jeres klasse. Det er selvfølgelig også muligt at komme med musikønsker under selve vognturen.

Hop trygt ombord – sikkerheden er i top

Med over 15 års erfaring kender vi branchen og lovgivningen for studenterkørsel. Når vi indgår samarbejde med vognmændene, forpligter de sig samtidig til at overholde den gældende lovgivning inden for sikkerhed, miljøzoner og køre-/hviletider.

Dette er jeres garanti for, at I trygt kan hoppe ombord på lastvognen vel vidende, at sikkerheden er i orden.

Oversigt over uddannelser

HHXHGSTXHTX • HFEUX