Studenterkørsel Jylland

Står du og din klasse overfor, at skulle booke studenterkørsel i Jylland, så er I kommet til det rette sted. Book studenterkørsel i Jylland lige her og spar timevis af søgen på nettet – vi har nemlig samlet alle landets vognudbydere ét sted – nemmere kan det da ikke blive!

Så nemt er det at booke jeres studenterkørsel i Jylland

Vognturen er højdepunktet på flere års hårdt slid på skolebænken, og derfor synes vi ikke, at det skal være en bøvlet proces at finde frem til den rette vogn. Vores brugervenlige bookingsystem gør det nemt for kommende studenter at finde en ledig vogn, som skal bringe dem rundt i det jyske.

Vi har et kæmpe udvalg af studenterkørsel i Jylland, så hvis I skal ud og samle smil og tillykke-råb i Aarhus eller overdøve Jomfru Ane Gade i Aalborg, er I kommet til det rette sted. Det kan også være, at I skal en tur forbi de fire hvide mænd i Esbjerg, synge af jeres lungers fulde kraft gennem Randers by eller klippe en bølge i huen i Kolding Fjord.

Det eneste I skal gøre for at booke en vogn, er at indtaste jeres postnummer, by og skole, antal elever, dimissionsår og den dato, I gerne vil køre studenterkørsel på. Herefter vil I blive præsenteret for alle de studentervogne, der er ledige og opfylder jeres kriterier.

Studenterkørsel priser i Jylland

Prisen for jeres studenterkørsel afhænger af, hvilken vogn og hvilke studenterpakker I vælger. Studenterkørsel er nemlig ikke kun en studentervogn. Det er høj musik, kolde drikkevarer, genial udsmykning, festlige gadgets og meget mere. 

I samarbejde med tidligere studenter, har vi sammensat en række studenterpakker, som i den grad kan sætte gang i enhver studenterfest og gøre den mindeværdig.

Hertil er musikken også en afgørende faktor, og vi har derfor sørget for, at I kan booke DJ’s, der har erfaring fra klubmiljøet – og som er klar til at fyre op for den fedeste fest.

Så hvis I er på udkig efter en billig studenterkørsel i Jylland, afhænger det altså af vogntype, og hvor meget tilbehør, I vælger at tilkøbe.

Gratis ruteværktøj

Så slipper du for besværet med at planlægge jeres studenterrute

Når I booker studenterkørsel hos os, får I også et ruteværktøj med helt gratis. Det er ikke bare et hvilket som helst program – det er nok Danmarks bedste ruteprogram, hvis vi selv skal sige det. 

Programmet udregner den bedste rute på baggrund af de informationer, I indtaster. Hver enkelt stop eller pause indregnes, inklusiv chaufførens køre/hviletider. I slipper derfor for al besværet, der er ved selv, at skulle få det hele til at gå op i en højere enhed. I stedet kan I fokusere på alt det sjove, der skal til for at skabe den fedeste dag.