Studenterkørsel i København

Studenterkørsel i København
– find jeres studentervogn her

Hvor finder du de fedeste studentervogne i København? Lige her! Vi har gjort det nemt og samlet alle landets vognudbydere, så du og din klasse slipper for at søge nettet tyndt for studentervogne. Når I booker jeres studenterkørsel gennem Book, er I garanteret et brag af en fest, som I sent vil glemme. 

Studenterkørsel i København var stedet hvor det hele startede!

I Danmarks hovedstad knytter der sig mange traditioner til studenterkørslen, da historien går på, at det var i København, de første studenter fejrede studentereksamen. Det blev en tradition at danse kædedans rundt om Christian V’s Rytterstatue på Kongens Nytorv. Selvom der ikke er nedskrevet meget om studenterkørslens historie, menes der, at traditionen med vognkørsel startede tilbage i 1900-tallet.

Er det omsider jeres tur til at booke studenterkørsel i København? Så udfyld blot formularen på forsiden, hvorefter vi kvitterer med en liste over ledige vogne, som opfylder jeres kriterier – nemmere bliver det ikke! Vi har opereret i hele landet lige siden 2013, så hvis I ønsker at undersøge mulighederne for studenterkørsel på Sjælland, er I velkommen til at kontakte os.

Gamle traditioner møder nye

Den københavnske sommer skydes i gang med et brag, når de nyudklækkede studenter fylder gadebilledet med deres hvide huer og flotte dekorerede studentervogne. I København er der en række stop, som man traditionen tro må besøge på sin studenterkørsel.

Ud over Christian V’s rytterstatue er Storkespringvandet på Amagertorv en populær destination på studenterkørslen. Her er der tradition for, at studenterne bader – både med og uden tøj på. Det er i det hele taget en stor oplevelse at køre rundt i Københavns gamle gader. Her mærkes historiens vingesus, når Danmarks ungdom og fremtid fejrer den mere end 100 år gamle tradition.

Byen med de mange muligheder

Det er med god grund at byen brandes som “Wonderful Copenhagen”, for byen er i sandhed vidunderlig og finurlig. Fra det alternative og farverige Christiania til det formelle og eventyrlige Amalienborg, rummer København noget for enhver smag. 

Skal studenterkørslen forlænges et par timer, så har hovedstaden en lang række destinationer, som kunne være sjove at flette ind i på jeres vogntur. Hop i et af byens havnebade eller besøg en af de mange grønne parker, såsom Kongens Have eller Frederiksberg Have. 

Når vognturen er slut

Nattelivet i København er farverigt og mangfoldigt, og har en hel masse at byde på for unge studenter. Jeres klasse har måske allerede et stamsted, hvor I skal hen efter studenterkørslen, ellers er der rigeligt at vælge imellem. Nogle klasser vælger også at afslutte vognturen med en fest hjemme hos en af klassekammeraterne – højst sandsynligt den sidste destination på ruten. Dagen derpå har man måske mest lyst til pizza og cola, men hvorfor ikke arrangere en fælles brunch på en af byens mange cafeer eller restauranter?

Studenterkørsel priser i København

Det er helt op til jer selv at afgøre, om I ønsker en billig studenterkørsel i København eller om I ønsker at krydre vognturen med noget ekstra tilbehør. Prisen på studentervogne afhænger nemlig af, hvad I ønsker at tilkøbe. I samarbejde med tidligere studenter har vi sammensat forskellige studenterpakker, som indeholder alt hvad festhjertet begærer.

I kan også vælge at tilkøbe en Photobooth eller måske jeres helt egen DJ, som brygger en playliste sammen efter jeres ønske?