Studenterkørsel på Lolland Falster

Lolland Falster ligger i den sydligste del af Sjælland, og er særligt kendt for sine dragende landskaber, gastronomiske oplevelser og unikke naturoplevelser. Lolland Falster huser hele to naturparker og 600 km kyst. Sydhavsøerne er derfor en oplagt mulighed for aktiv ferie eller outdoor oplevelser, såsom shelter- eller teltture.

Når de nyudklækkede studenter lufter studenterhuen, kommer de enten fra Nakskov Gymnasium & HF, CELF eller Maribo Gymnasium, såfremt de er bosat på Lolland. Studenter fra Falster kommer fra Nykøbing Katedralskole eller CELF.

Traditionen tro køres der studenterkørsel, og det har aldrig været nemmere at booke en studentervogn, som det er i dag. Selvom Sjælland er spækket med vogne, som bruges til studenterkørsel, er det altid en god ide, at være ude i nogenlunde tid for at sikre en vogn til netop jeres ønskedato. Når I booker hos os, får I samtidig gratis adgang til vores ruteplanlægger, som gør ruteplanlægningen nemmere og mere overskuelig. 

Ta’ en pause i det fri

Når anlægget i vognen kører på fuld skrue, og stemmebåndet er overbelastet af al den råben og skrålen, kan det være en god ide at tage en kort pause. Udnyt en af Lolland Falsters mange grønne oaser og sæt gang i nogle sjove spil eller lege. I kan også sidde på græsset og nyde noget lækkert frugt, chokolade eller andre søde specialiteter købt i en af de mange lokale gårdbutikker eller specialbutikker. 

Trænger I til at dyppe fødderne, eller blot mærke en havbrise, kan I planlægge en rute forbi Marielyst Strand, som byder på en 20 km hvid sandstrand. Hvis jeres klasse består af flere outdoor entusiaster, kan I gå skridtet videre og gøre afslutningen på studenterkørslen lidt anderledes ved at overnatte i telt i naturen.

Få stillet smagsløgene med lokale råvarer

Lolland Falster er kendt for sine lokale råvarer. Her kredses der om maden ned til den mindste detalje. Ønsker I at opleve god gammeldags dansk mad, er Den Gamle Digegaard et godt bud. Pomle Nakke Traktørsted & Hesnæs Havn Spisehal tilbyder en smagsoplevelse lidt udover det sædvanlige med små lokale anretninger i en behagelig atmosfære. Efter et måltid mad kan dem med en sød tand gå på opdagelse i deres bageri eller konditor.

Er I mere til det eksotiske, er Panya Thai Restaurant og Takeaway et godt bud til at forkæle smagsløgene enten med buffet eller traditionelle retter. Det er muligt at leje et lokale, så I kan gøre jeres måltid mere intimt og afskærme andre gæster fra et støjniveau, der formentligt er højere end sædvanligt. 

Når I svinger benene forbi et af de mange spisesteder, kan I med fordel smage på en af de prisbelønnede øl eller vin.

Afslut vognturen med manér i byen

Hvis I ikke afslutter studenterkørslen med fest hos en af kammeraterne eller i det fri, findes der et bredt udvalg af barer og natklubber rundt omkring på Lolland Falster. Afslut dagen med maner på diskoteket Dr. Emils Laboratorium, hvor I har mulighed for at holde jeres egen fest. Eller tag et smut forbi N.Y.K Event eller Billy Booze og få luftet danseskoene. 

Hvis I har mod på en lidt længere køretur, kan I afprøve nogle af de bedste barer og klubber i Vordingborg.