Studenterkørsel i Midtjylland

Hvad enten I kommer fra Herning, Horsens, Randers eller Aarhus, så skal I nok finde jeres vogntur på Book Studenterkørsel. Vi har nemlig samarbejde med rigtigt mange udbydere, der gør at vi kan tilbyde studenterkørsel i hele Midtjylland. Der findes et hav af traditioner i forbindelse med studenterkørsel, og især i Midtjylland er der en unik tradition i hver en by. I eksempelvis Århus hopper man i springvandet inde ved Rådhuspladsen, der går under navnet Agnete og Havmanden, i Randers danser man rundt om Niels Ebbesen-statuen, som ligger på Rådhustorvet og i Horsens skal man op og sidde på Kalven på Søndergade.

Der er ikke noget der kan sammenlignes med en varm sommerdag i Aarhus Centrum, hvor karavanen af studentervogne kommer kørende med festlige og glade studenter. Det giver en helt specielt stemning i byen, og forbipasserende kan ikke undgå at komme i godt humør, når de ser de karakteristiske vogne indpakket i pynt, og de nyuddannede studenter der vinker og skåler til højre og venstre.

Der er altså rigtig mange forskellige måder at fejre sin hue på i Midtjylland, og selvom de fleste studenter vælge at køre i lastbil, så er der stadig nogle der holder fast i den gamle tradition med at køre i hestevogn. Hos Book Studenterkørsel kan du søge på alle vogntyper, så I i klassen kan få præcis den studenterkørsel i ønsker.

Sommer i Aarhus ved åen

Book jeres studenterkørsel nu