Studenterkørsel Nordsjælland

Hvert år fyldes de danske gader med glade unge mennesker med studenterhuer i alskens farver. De fleste studenter har set frem til studenterugen lige siden de startede på gymnasiet. Studenterugen er nemlig lige med studenterkørsel, som markerer afslutningen på to-tre års hårdt arbejde. 

Hos Book Studenterkørsel gør vi det nemt for kommende studenter – vi har nemlig samlet alle studentervogne ét sted. Indtast blot din klasses informationer øverst på forsiden og få tilsendt et gratis uforpligtende tilbud.

Vi ønsker at skabe de bedste rammer for de sjællandske studenter – uanset om I kommer fra Nordsjælland, Roskilde, Næstved, Holbæk, Køge eller Slagelse, er der altid en vogn klar til jer. Med over 15 års erfaring har vi styr på sikkerheden og de lovmæssige krav ligeså vel som køre/hviletider og miljøzoner.

Vi har de fedeste studentervogne og studenterpakker

Hos Book har vi tænkt på det hele, og tilbyder derfor et bredt udvalg af vogne, så I kan finde lige netop den vogn, som passer til jeres klasse. Ønsker I at fejre studenterhuen i en hestevogn eller en veteranlastbil? Det kan også være, at I hellere vil drøne derudaf i en brandbil eller militærbil? Uanset hvad står vi altid klar til at rådgive jer om, hvilken vogn der passer til jeres fest.

For at gøre jeres store dag særlig festlig har vi sammensat fire forskellige studenterpakker, som hver især indeholder udstyr og gadgets af forskelligt omfang. Her finder i blandt andet drikkevarer – med og uden alkohol, chips, balloner, tågehorn, konfettirør, solbriller, partyhorn, fløjter, bannere og gaffatape.

Med de rette gadgets kan I gøre studenterturen endnu mere mindeværdig, når musikken brager derudaf, mens i trutter i partyhornet og skyder med vandkanoner og konfettirør.

Planlæg nemt og bekvemt jeres studenterkørsel i Nordsjælland

Eksamensperioden kan være særlig stressende for mange studerende, og derfor kan det virke uoverskueligt også at skulle tage stilling til ruteplanlægningen i forbindelse med studenterturen. Men heldigvis har vi tænkt på det. Når I bestiller jeres studenterkørsel gennem Book, får I gratis adgang til vores brugervenlige køreruteprogram. 

I indtaster blot adressen på de steder, lastbilen skal stoppe undervejs. Værktøjet tager højde for chaufførens køre/hviletider samtidig med, at besøgstiderne nemt kan reguleres. Når I har indtastet ruten, kan I printe et eksemplar ud til vognmanden og et til jeres forældre, så de kan følge med i ruten hjemmefra fra sofaen og være klar med drikkevarer og lette anretninger.

Forevig studenterturen med SelfieCircle

Der er intet bedre end at kigge tilbage på billeder, som viser, hvor fantastisk jeres studenterkørsel var. Derfor har vi teamet op med SelfieCirle, som udlejer Photobooths til studentervogne. Med en photobooth fra SelfieCirle er I garanteret knivskarpe billeder og en god belysning. Derudover har I mulighed for at kreere små GIF’s og Boomerangs samt Overlays, der gør jeres billeder en tand sjovere. 

Det bedste ved det hele er, at alle billeder fra dagen gemmes i ét album, som I alle kan tilgå fra mobilen, når I engang har overstået jeres tømmermænd.

Det er nemt at montere jeres Photobooth i studentervognen – det eneste krav er dog, at vognen har et 230 volt strømstik.