Studenterkørsel priser – sådan hænger priserne sammen

Du og din klasse har sikkert spurgt hinanden: Hvad er prisen på studenterkørsel? Der kan nemlig være stor forskel på prisen, og der er flere faktorer, som påvirker den.

Prisen på studenterkørsel afhænger først og fremmest af, hvilken dato I vælger at booke. Der er ofte rift om datoerne tæt på dimission, hvilket selvfølgelig påvirker prisen på studenterkørsel. Derudover har køretøjets type betydning for den endelige pris. Det er vognmændene selv, der bestemmer prisen for at køre med et særligt køretøj, såsom hestevogn, partybus eller specialbygget veteranlastbil. 

Dernæst er det værd at nævne, at prisen påvirkes alt efter, om du og din klasse vælger at tilkøbe studenterpakker, photobooth eller DJ. Nogle vælger at gå all-in, da man jo kun bliver student én gang i livet.

Du kan nemt sammenligne studentervogne fra vognmænd i hele landet ved at udfylde formularen på forsiden. Herefter modtager du en liste, som viser ledige vogne, der matcher jeres kriterier. Det er ikke alle vogne, som er tilgængelige i alle områder, og derfor anbefaler vi som altid, at I er ude i god tid, når I skal booke studenterkørsel.