Studenterkørsel på Sjælland

Går du på en gymnasial uddannelse på Sjælland? Så har du rige muligheder for at finde klassens vogntur på Book Studenterkørsel. Vi har en lang række udbydere af studenterkørsel fra Sjælland, som er koblet op på vores portal. Så hvad enten du er fra Slagelse, Næstved, Roskilde eller Hovedstadsområdet, kan du nemt finde den perfekte studentervogn til dig og din klasse, når I bliver studenter.

Det har aldrig været nemmere, at booke en studentervogn. I skal blot søge på, hvilken vogntype I gerne vil køre i, og hvilke datoer I gerne vil køre på. Derefter er det blot at vælge den bedste lastvogn, hestevogn eller militærvogn ud fra listen.

Hvis I kommer fra København og omegn, og I gerne vil ind og køre rundt i centrum, skal I huske kun at tjekke, om vognene har tilladelse til at køre i miljøzone. Hvis man skal køre rundt i København, så kræver det nemlig at lastbilen, har monteret et partikelfilter, så man undgår for meget forurening. På Book Studenterkørsel kan du dog nemt se på oversigten over vognene, hvilke vogne der er godkendt til miljøzone, og hvilke der ikke er. Så hvis I traditionen tro skal ind til Storkespringvandet i Indre By for at bade og danse, så skal studentervognen altså være en vogn, der godt må køre i miljøzone.

Studenterkørsel er noget man kun prøver én gang i sit liv, med mindre man selvfølgelig lige tager gymnasiet eller en af de øvrige videregående uddannelser forfra én gang til. Derfor er det også vigtigt at vognen passer til klassens behov, så I får den bedst mulige studentertur.

Studenterkørsel og eksamenskørsel er en meget populær tradition på hele Sjælland, og man skal derfor være ude i god tid, for at få de bedste vogne på de rigtige datoer. Særligt på Sjælland er det ofte vigtigt for de nye studenter at komme ud at køre på bestemte datoer i studenterugen, og derfor er der rift om vognene.

Hvis I skal være sikre på at få en optimal vogn på én af de mest eftertragtede datoer, er det derfor generelt en god idé at være ude allerede 2 år inden I er færdige med jeres ungdomsuddannelse – hvad enten I studerer i København, Nordsjælland eller resten af Sjælland.

hyggelig strøgtur på sjælland

Book jeres studenterkørsel nu