Studenterkørsel STX
– få en uforglemmelig kørsel i studentervogn

Kalenderen siger juni, og den sidste klassekammerat har netop fået studenterhuen på efter sidste eksamen. Forude venter den famøse studenteruge, som byder på studenterkørsel og masser af fest. Som STX elev har I netop afsluttet tre hårde år, som alle kulminerer med jeres livs fest iført en rød studenterhue.

I Danmark har det været tradition at fejre studenterhuen med studenterkørsel efter dimission. Førhen kørte man i hestevogne, og var iført hvidt tøj. I dag er hvid stadig den mest dominerende farve for beklædningen, men transportmidlet er afløst af lastbiler, som kommer i alskens former herunder brandbiler, militærvogne, partybusser og veteranbiler. Førhen var studenterkørsel kun møntet studenter, som gennemførte en almen gymnasial uddannelse, men i dag er det lige så almindeligt at booke studenterkørsel til HG eller studenterkørsel til HHX, som til STX. 

Book nemt og bekvemt jeres studenterkørsel

Vi synes, det er skal være nemt at booke sin studenterkørsel. Derfor har vi samlet alle landets studentervogne ét sted. Det eneste I skal gøre er at udfylde formularen med klasseoplysninger, ønsket køretøj og angive datoen for jeres studenterkørsel. Herefter matcher vi jeres kriterier med hvilke vogne og datoer, der er tilgængelige.

Vi anbefaler, at I booker jeres STX studenterkørsel i god tid, da der hvert år er rift om visse datoer. Så snart I kender datoen for den sidste elevs eksamen, er det med at få reserveret datoen for studenterkørsel.

Husk at planlægge ruten i god tid

Som en ekstra service får jeres klasse adgang til vores unikke ruteprogram, Studenterruten, som gør det nemt at planlægge ruten. Værktøjet er brugervenligt og sparer jer for en masse tid og frustrationer. Det kan nemlig være svært at planlægge en rute, som tilgodeser over 20 elever. I Studenterruten skal I blot indtaste adresserne, og angive hvor lang tid I ønsker at blive ved forældrene, eller stedet I besøger. 

Herefter beregner programmet tiderne samtidig med, at det tager hensyn til chaufførens køre/hviletider. I kan med fordel printe ruteplanen ud og forære et eksemplar til jeres forældre og chaufføren.

Gør jeres fest lidt federe med en samlet pakke

Ingen fest uden det rette udstyr! Hos Book er det vores ypperste opgave at give de danske studenter den bedste afslutning på gymnasietiden. En studenterkørsel er noget helt særligt, og derfor har vi i samarbejde med tidligere studenter udviklet forskellige studenterpakker, som hver især indeholder de fedeste festkits, snack og drikkevarer. Forestil jer at cruise gennem byens gader med musikken for fuld skrue, mens I trutter i partyhornet og fyrer konfettikanoner af blandt forbipasserende.

Den komplette studenterpakke indeholder ligeledes alt det nødvendige til at dekorere vognen og gøre den til byens fedeste. Gør eksempelvis vognen ekstra festlig med både balloner og Dannebrogsflag, som passer perfekt til et hjemmelavet banner med klassens sjove slagord.

Hos os er I i trygge hænder

Sikkerhed står øverst på vores liste, når det kommer til studenterkørsel. Med over 15 års erfaring i branchen, har vi fuldstændig styr på, hvilke sikkerhedsmæssige krav der skal overholdes for at give de mange studenter en sikker og tryg studenterkørsel. Vognmændene forpligter sig ligeledes til at opfylde den gældende lovgivning inden for miljøzoner, sikkerhed og køre/hviletider. Uanset om I vælger en studenterkørsel til HTX eller studenterkørsel til EUX, er reglerne og sikkerheden den samme.

Oversigt over uddannelser

HHXHGSTXHTX • HFEUX