Studenterruten – det nemmeste værktøj til jeres studenterkørsel

Studenterruten – planlæg jeres vogntur til studenterkørsel her

Book jeres studenterkørsel hos os og få GRATIS adgang til Danmarks bedste ruteprogram for studenterkørsel! 

Studenterruten er et specialudviklet køreruteprogram til planlægning af jeres studenterkørsel. Programmet er udformet på baggrund af flere års feedback fra studenter med ønsker og behov, men også fra vognmænd, der har kørt studenterkørsel i mange år. Der er taget hensyn til den gældende lovgiving ift. studentervogne i programmet.

Der er rigtig mange fordele i dette ruteprogram. I kan eksempelvis selv bestemme hvor mange stops I vil have i løbet af dagen. Dette er rigtig godt til de større klasser. I kan også regulere på jeres besøgstider. Dette betyder, at I kan skrive et stop ind og vælge, at I gerne vil være der i f.eks. 1 time, hvorefter stoppene udenom bliver regnet ud efter gennemsnitstiden I har tilbage. I kan derfor låse tider, hvilket kan være virkelig relevant, hvis I vil være på visse destinationer i længere tid end andre. 

Til sidst, så skal I udprinte to forskellige PDF’er. Én version til jer, jeres familie og venner, og én til jeres vognmand. Den til jeres vognmand er udformet, så den passer hans køre- og hvile tider. 

Alt i alt, så har sparer Studenterruten jer for en masse stress og tid, i jeres eksamensperiode, hvor I normalt planlægger jeres vogntur til studenterkørsel. Prøv demo’en! Hvis I booker jeres studenterkørsel gennem os, så får I gratis adgang til Studenterruten.  

Studenterruten