Studenteruge 2023

Studenterugen i 2023 fra Undervisningsministeriet
Glade og nyudklækkede studenter

Vi oplever hos Book Studenterkørsel lige nu, at der er massiv søgning på studenterkørsel i 2023 og de første bookinger er allerede tikket ind! Hvis I vil sikre jer den bedste studentervogn og det største udvalg, så klik op nedenstående knap og vælg mellem 450 studentervogne, som vi har koblet op over hele landet.

Hvornår kan I køre studenterkørsel 2023?

Studenterugen er én af de vigtigste og sjoveste stunder i jeres liv. Det er en uge, hvor lettelse, glæde, fest og varme sommeraftener er i højsædet. Det er en uge, hvor I endelig kan ånde lettet op og være sikre på “at det hele nok skal gå”. 

Der er også godt nyt ift. hvilke datoer I kan køre i studenterugen, Undervisningsministeriet har nemlig allerede nu opgivet hvilken dato den sidste mulige eksamensdato er. Nemlig: onsdag d. 21 juni 2023. 

Dette betyder at studenterugen kommer til at løbe fra onsdag d. 21 juni til og med søndag d. 25 juni i 2023. Dette betyder også, at den mest populære dato at booke studenterkørsel på vil være fredag d. 23 juni.

Studenteruge

De populære datoer for studenterkørsel

Vi ser en masse søgninger i vores formular på forsiden. Det er super godt, at påbegynde sin søgning på studenterkørsel allerede nu, hvis man går i 1.G. Jo tidligere man får booket sin studenterkørsel jo større udvalg af studentervogne er tilgængeligt. Vi har b.la. transportvogne, veteranvogne, brandbiler, partybusser, militærvogne og hestevogn til jeres vogntur. Så der er noget for enhver smag (om I er en klasse fra Vestjylland, som har tradition for hestevognskørsel én dag og lastbilkørsel en anden dag, eller I er en Københavnsk klasse, som gerne vil have en lækker transportvogn med det hele!).

De populære datoer er fredag og lørdag i enhver given studenteruge. Vi kan også i vores formular se, at fredag og lørdag er klart de mest søgte datoer i 2023. I 2023 er det fredag d. 23 juni og lørdag d. 24 juni vi snakker om. Torsdag og søndag er også datoer, hvor der er en del søgninger (disse datoer er også for det meste meget billigere end fredag og lørdag). En gennemsnitskørsel fredag d. 23 juni på Sjælland koster eksempelvis 30.555,- imens at en kørsel på Sjælland søndag d. 25 juni i gennemsnit koster 22.430. 

Så hvis I vil spare en stor sjat penge på jeres studenterkørsel, så er det godt at bestille udenfor fredag og lørdag. Hvis I vil have en endnu billigere vogntur, så skal I søge på datoer, som ligger udenfor studenterugen. Eksempelvis mandag d. 26 og tirsdag d. 27 juni i 2023. Disse datoer kalder vi for “ydre datoer” og her er priserne endnu billigere end søndag og torsdag!

Weekender er bedre for jeres forældre

En fordel ved at køre studenterkørsel i weekenden er også at jeres forældre har fri, og derved har masser af tid til at gøre jeres studenterbesøg (også kaldet studenterfest eller studentergilde) klar. De skal ikke til at tage fri fra arbejde for at gøre klar, hvilket også er derfor weekenderne er jeres forældres foretrukne. 

Desuden er der også flere folk på gaden i weekenderne. Flere mennesker = mere opmærksomhed til jer, når I kommer rullende på vejene i jeres studentervogn. 

Derfor er det en god idé, at I i klassen diskuterer om I vil betale ekstra for at køre i weekenden eller betale – oftest en hel del mindre – for at køre på ydre datoer.

En god idé at kigge på studentervogn allerede nu!

Går du i 1.G og skal ud og køre studenterkørsel 2023? Så er det en god idé, at kigge på studentervogne nu. Vi har allerede fået de første bookinger ind i 2023. Og jo længere I venter, jo færre muligheder/jo mindre udvalg er der af vogne. 

OBS! Vær opmærksom på, hvilken dag jeres dimissionsdag ligger! Det er træls, at booke en vogn på denne dag.

Søg enten i nedenstående formular eller giv os et kald på 71 99 36 91, så sender vi en af vores bookingvejledere ud til jer og fortæller lidt om, hvad I skal være opmærksomme på, samt de muligheder I har for studenterkørsel i 2023 🙂