Book Studenterkørsel er en del af Young Unite

Young Unite samler de ting som du som studerende får brug for, nemlig studenterkørsel, studenterhue, blå bog og studietøj

Book Studenterkørsel sørger for bookingen af studenterkørslen, mens de andre køb foregår på Young Unites egen hjemmeside. 
 Det er altså de samme vogne du ser, uanset om du laver en søgning gennem Young Unite eller gennem Book Studenterkørsel. 
Men du kan stadig bruge Book Studenterkørsel til at booke din studentervogn, uanset om du vælger at købe nogle af Young Unites andre produkter, eller ej. Book Studenterkørsel fungerer nemlig stadig som en selvstændig platform, men samarbejder bare nu med Young Unite.

Det er nemlig den samme portal, de samme vognmænd, og de samme vogne! 

Book Studenterkørsel skifter ikke navn eller lukker ned, vi bliver blot en del af noget større! Det er nemlig folkene bag Book Studenterkørsel som har udviklet Young Unite. Vi har gennem vores mange år i studenterkørselsbranchen og vores mange snakke med tusindvis af elever skabt et indgående kendskab til de studerendes behov og vil gerne være med til at gøre det nemmere, bedre og sjovere at købe produkter til studietiden. Uanset om du taler med Book Studenterkørsel eller Young Unite, så ved vi altså lidt om det hele, og er klar til at hjælpe uanset hvad du har brug for hjælp til.