Book studenterkørsel til 2026 her

Er det jeres tur til at få huen på, når kalenderen rammer 2026? Det er altid en fordel at være ude i god tid, når det drejer sig om booking af studenterkørsel. Jo tidligere du og din klasse booker en vogn, jo større er udvalget af ledige vogne og chancen for at køre på drømmedatoen.

Det skal være slut med at søge nettet tyndt for vognudbydere. Som studerende er der nok at se til, og derfor ønsker vi at gøre booking af studentervogn så gnidningsfrit som muligt. Hos Book har vi samlet hundredvis af vognudbydere fra hele landet i én portal, og I har tilmed mulighed for at sammenligne priser, så I får en vogn, som ligger indenfor jeres budget.

Studenterkørsel 2026 priser

Når det kommer til prisen for studenterkørsel, afhænger det først og fremmest af vogntypen. Der er stor forskel på vognene – nogle er specialbyggede og andre indeholder mere udstyr. Disse vogne er som udgangspunkt dyrere.
Dernæst har datoen stor betydning for prisen. De populære datoer er ofte dyrere, og derfor kan det være en god ide at booke vogntur uden for disse datoer, hvis I ønsker at spare penge. Vælger I at tilkøbe en af vores fede studenterpakker, vil dette også påvirke prisen.

Så nemt er det at booke studenterkørsel for 2026

Det har aldrig været nemmere at booke studenterkørsel for 2026. Det eneste I skal gøre er at udfylde formularen, hvorefter vi kvitterer med en oversigt, som viser alle ledige studentervogne sorteret efter vogntype og pris. Herefter kan I i ro og mag scrolle gennem siden, indtil I finder drømmevognen. Måske har I allerede gjort jer nogle tanker om vognen – ellers er der stor sandsynlighed for, at I bliver inspireret.

Fri adgang til Studenterruten

Ved bestilling af studenterkørsel gennem Book får I samtidig gratis adgang til vores smarte ruteprogram, Studenterruten. Programmet er udviklet til at planlægge hele jeres rute på baggrund af de adresser og stoppesteder, som I har indtastet, samtidig med at der tages hensyn til chaufførens køre/hviletider. Spar masser af tid og få overblik over jeres samlede rute med Studenterruten.

Ønsker I at gøre turen endnu sjovere?

Hvornår er det bedste tidspunkt at gå all-in? Det er selvfølgelig, når I skal ud og give den gas på de danske veje. Pift vognturen op med en af vores studenterpakker, som er udarbejdet i samarbejde med tidligere studenter – dette er jeres garanti for en endnu sjovere fest. Og det bedste af det hele er, at I sparer tid, når I ikke skal forbi butikker eller finde festpynt og gadgets på nettet.

I kan enten vælge mellem den store pakke eller den praktiske pakke. Hver studenterpakke er sammensat således, at den indeholder alt til at gøre festen endnu sjovere. Her finder I bl.a. alt lige fra partyhorn og flamingobadering til oppustelig diller og vandkanoner samt bannerpynt og balloner.