Bliv sikret mod konkurs

Sikr din studentervogn mod konkurs gennem os

Er du også bange for at dit studenterkørselsfirma går konkurs?

Hvis du kan nikke ja til ovenstående, så er du langt fra den eneste.
Frygten er heller ikke uberettiget, for hvert år er der desværre klasser, hvis studenterkørsel kommer i klemme, fordi et vognfirma går konkurs.

Måske du også har læst om det i medierne. Om klasser, som mistede alle deres penge, og deres store dag på studenterkørslen, fordi de havde booket studentervognen hos en udbyder, som senere gik konkurs.

Det skete eksempelvis for 3.B på Tornbjerg gymnasium, som mistede mange penge på deres studenterkørsel. Det kan du læse mere om her på TV2fyn.dk.

Selvom ingen af udbyderne på Book Studenterkørsel har været indblandet i disse sager, så mærker vi i høj grad frygten fra de mange kommende studenter, der ringer ind til os og spørger til, hvad de skal gøre, hvis deres vognfirma går konkrus.

Desværre er der ikke så meget at stille op, hvis et firma går konkurs, og så er det desværre sjældent, at man kan få sine penge tilbage igen.

Da det er helt normalt, at man forudbetaler sin studenterkørsel, så kan man altså stå i en situation, hvor man har forudbetalt et stort beløb for sin studenterkørsel – op mod 20.000-35.000kr pr dag – og pludselig mister både turen og pengene.

Ikke nok med at man har travlt med at fine en ny studentervogn, så skal man også gribe dybt ned i lommerne for at kunne betale for en ny studentervogn ved et nyt vognfirma.

Book Studenterkørsel har derfor gjort det muligt at tegne en sikring for studenterkørslen, som dækker, hvis vognfirmaet går konkurs.

I er altså sikret økonomisk, hvis jeres vognfirma går konkurs, da sikringen vil dække det beløb I har betalt ind til vognfirmaet.

Hvad er konkurs egentlig?

Konkurs er når en virksomhed – i denne sammenhæng et vognfirma eller studenterkørselsfirma – ikke længere kan betale det, som de skylder til deres kreditorer. Man kalder firmaet for insolvent, når det ikke kan opfylde de økonomiske forpligtelser – eksempelvis gennemføre en studenterkørsel – og så bliver firmet erklæret konkurs i skifteretten.
Vognfirmaet kan enten selv indgive en konkursbegæring, eller vognfirmaets kreditorer kan indgive det, hvis altså vognfirmaet ikke kan betale på grund af pengemangel, og ikke på grund af uvilje. (I så fald vil man nemlig kunne indlede en normal retssag)

Du kan læse en mere detaljeret beskrivelse om at gå konkurs her.

Ved konkurs vil de værdier (også kaldet konkursboet), som vognfirmaet har tilbage blive fordelt af en kurator, som skifteretten har udpeget.
Det er kuratorens opgave at fordele konkursboet til udbyderens kreditorer, men desværre kan det ske, at konkursboet ikke rækker til at kunne betale kreditorerne, og så kan man heller ikke få de penge tilbage, som man har betalt til vognfirmaet.
– Der er, så at sige, ikke en rød reje tilbage i vognfirmaet, og de penge man har indbetalt er simpelthen væk.

Hvad så med studenterkørslen, hvis vores vognfirma går konkurs?

Det vil ikke være muligt at køre studenterkørsel på den vogn, som er blevet booket ved et vognfirma der er gået konkurs.
Selve vognen indgår i konkursboet, og skal derfor sandsynligvis sælges.

På Book Studenterkørsel har vi et stort netværk af gode udbydere af studenterkørsler, og hvis I ønsker det, så vil vi selvfølgelig gøre alt for prøve at finde en ny studentervogn til jer – uanset om I har tegnet en sikring eller ej!

Men uden sikringen, kan det hurtigt blive rigtig dyrt, da mange ikke lige har råd til igen at betale for en ny studenterkørsel.

Har man derimod tegnet en sikring ved Book Studenterkørsel, så kan man tilbagebetalt det beløb, som man ellers stod til at miste.
Derved har man penge til hurtigt at kunne booke en ny studentervogn, og vi hjælper selvfølgelig gerne til med at finde en vogn til jer, så I ikke skal gå glip af den store begivenhed i livet, som studenterkørslen er.

Forsikring mod konkurs studentervogn

Vi har ikke booket studentervogn ved Book Studenterkørsel, kan vi også tegne sikring mod konkurs?

Ja, alle der har booket en studentervogn kan ansøge om en sikring af deres studenterkørsel ved Book Studenterkørsel. Du skal bare kontakte os på: hello@bookstudenterkorsel.dk eller telefon 71 99 36 91. Så hjælper vi jer med at sikre jeres vogn mod konkurs.

Vi HAR booket ved Book Studenterkørsel, kan vi stadig nå at tilkøbe sikring mod konkurs?

Ja, det kan I, og jo før jo bedre! I skal bare logge ind på jeres elev-login. Derinde kan I tilkøbe det med tre klik. Alternativt kan I også ringe eller skrive til os 🙂

Hvad koster en sikringen mod konkurs?

Sikringen koster blot 15% inkl. moms af det samlede beløb for bookingen – Dvs. at koster jeres booking af studenterkørsel 25.000kr, så koster sikringen kun 3750kr.

Hvordan betales sikringen mod konkurs?

Hvis du har booket din studenterkørsel via Book Studenterkørsel, så betales sikringen via elev-login Hvis I ikke har booket vogn via hos, så kontakt os endelig, og vi hjælper jer 🙂