Studenterkørsel – Forskellige lastbiler til studenterturen

Billede af forskellige typer lastbiler til studenterkørsel

Der er et kæmpestort udvalg af lastbiler til studenterturen, når det drejer sig om studenterkørsel. Det kan sommetider være overvældende, at I skal vælge mellem (hvis I er tidligt ude) hundredvis af muligheder. Vi har derfor hos Book Studenterkørsel lavet en kort oversigt, over de forskellige lastbiler, der er på det danske marked for eksamenskørsel, samt deres fordele hver især.

Find jeres lastbil til studenterkørsel på nedenstående knap (+450 studentervogne er koblet op på vores portal)

Veteranlastbilen er en klassiker

Klassisk veteranlastbil til studenterkørsel

Veteran lastbilen er uden tvivl den klassiske studentervogn. For at et køretøj kan få status af veterankøretøj, skal det være minimum 30 år fra datoen for første indregistrering. Veteranlastbiler giver det utvivlsomme retro-look, som virkelig trækker opmærksomheden til sig, når I er ude på vejene. Der er mange forskellige varianter af veteranlastbiler. Mange af dem er faktisk gamle lastbiler fra militæret, teatervogne og tidligere lastbiler brugt til godstransport, som bliver købt hjem af udbydere og istandsat, så de opfylder kravene til studenterkørsel.

Veteranlastbiler er til de klasser, som gerne vil holde studenterkørslen klassisk. Udover hestevogne, så var veteranvogne de første lastbiler, der blev brugt til studenterkørsel og de er stadigvæk ekstremt populære i dag. Vil I have unik opmærksomhed når I kører igennem byen? Så book en veteranvogn.

Militærlastbiler med camouflage mønster

Militærlastbil med camouflage til studenterkørsel

Tæt op ad veteranlastbiler (fordi dette også oftest er en veteranlastbil), finder I mere specifikt militærlastbiler til studenterkørsel. Der er rigtig mange udbydere, som har dette militær køretøj, og det er fordi at de er super populære. Militærkøretøjerne er oftest mere rå i udtrykket og lægger måske mere op til at der skal festes igennem uden hæmninger. Med camouflagemønster på vognen, er I helt sikre på at blive set! Måske endda frygtet.

Kør jeres studentertur i en militærlastbil, som lever op til det den egentligt er: en krigsmaskine. I skal igennem studenterugen, og det er jo lidt a la krigsførelse. Giv agt! Og book en militærlastbil til jeres studenterkørsel, hvis I vil fremstå som de vildeste studenter i byen.

Transport lastbil for det moderne look

Vi begynder så småt at se transportlastbiler til studenterkørsel blive mere kærkomne i studentervognsmarkedet. Studenterne vil simpelthen have mere af dem, og det er der ikke noget at sige til. En god transportlastbil giver et lidt mere moderne udseende til jeres vogntur. Rigtig mange nyere vogne har samtidig god affjedring, hvilket betyder at I kan sidde og stå stabilt i vognen, når I er på vejene.

Transportlastbiler er til de klasser der gerne vil fremstå lidt mere moderne og være stensikre på, at de får en komfortabel kørsel. Hvis I vil det, så skal I med sikkerhed booke en transportvogn.

Partybusser er den rullende og eksklusive fest

partybus til studenterkørsel

Skal man slet ikke kimse af. Vi får en masse bookinger og henvendelser angående partybusser her hos Book Studenterkørsel. Partybusser kan fremhæve den mere ”klubagtige” og eksklusive attitude, som giver den fedeste fest. Tit i partybusser er der borde, stole og endda en bar! Hvis I er rigtig heldige, så kan der måske også snige sig et dansegulv ind.

Fordi partybusserne tit har tag over sig (som i visse tilfælde kan tages af), så er de også perfekt til de klasser, som frygter dårligt vejr på deres store dag (dog har langt de fleste lastbiler også presenning monteret, så I kan stå i tørvejr) Vil I have eksklusivitet, tryghed og en sindssyg fest? Så har I bare at booke en partybus – der er rift om dem og udbuddet er ikke så stort. Så skynd jer!

Hestevogne er den traditionelle form

hestevogn til studenterkørsel

Hestevogne er den HELT traditionelle form for studenterkørsel, som daterer sig helt tilbage til da eksamenskørsel startede, hvor man kun kørte rundt i hestevogne. Hestevognskørsel er nok en af de hyggeligste måder at blive transporteret rundt i byen på. Og det bliver altså ikke kedeligere af at have et par hundrede bajere med ombord i vognen. Mange tror faktisk ikke det er muligt, at køre hestevogn inde i byen (især i de store byer), men det er det! Hestevognskørsel er en perfekt måde at supplere på sin 2. dagskørsel (hvis man har to dages kørsel). Så får I to forskellige, men virkelig fede oplevelser.

Tag det fra en person, som selv kørte én dag i lastbil og én dag med hestevogn. Det er dæleme det værd. Vil I have oplevelsen af en ægte studenterkørsel? Book en hestevogn.

2022 bookinger af studenterkørsel er i fuld gang!

Mht. til booking af studentervogn i 2022, så har vi hos Book Studenterkørsel allerede fået de første bookinger på studentervogne ind. Der er rigtig mange der lige nu booker vogne i 2022 i vores formular lige i øjeblikket, og der bliver kun flere og flere fra nu af. Derfor er det en rigtig god idé allerede nu, at påbegynde researchen af jeres studentervogn i 2022. På den måde opnår jeres klasse det bedst mulige udgangspunkt, for at komme ud og køre i den helt rigtige vogn på den helt rigtige dato!