Studenterkørsel EUX

Studenterkørsel EUX
– Studietidens største fest

Skal du og din klasse snart køre EUX studenterkørsel? Så book nemt og bekvemt jeres fede vogn her på siden. Vi har samlet vognmænd fra hele landet i én portal, så I sparer tid, når I sammenligner studentervogne og priser.

Studenterhuen med det grå bånd

Huen med det grå bånd og røde kant gives til de studenter, der har bestået en EUX-uddannelse, som er en kombination af studentereksamen og en erhvervsuddannelse. Uddannelsen varer mellem 4 og 5½ år, og startede tilbage i 2010/11 som en forsøgsordning for at sikre et højt erhvervsfagligt niveau.
Når du og din klasse får jeres hue og svendebrev, fortjener I et brag af en studenterkørsel, hvor intet må mangle.

Stop op og book jeres vogn her

Hvorfor bruge uanede mængder af tid på at søge nettet tyndt for vogne og sammenligne priser på kryds og tværs, når du kan få det hele samlet på ét sted? Hos Book har vi gennemtænkt det hele, og derfor har vi samlet vognmænd fra hele landet i én portal. Kommende studenter har travlt nok i forvejen med eksamener, valg af hue og tøj til dimission samt koordinering af pynt til vognen og køb af drikkevarer til turen.

Find og sammenlign studentervogne fra vognmænd i hele landet ved at udfylde formularen på forsiden, hvorefter I får vist en overskuelig oversigt over de vogne, som matcher jeres kriterier – nemmere bliver det ikke!

Vi ved hvad de unge vil have, og er stolt udbyder af blandt andet studenterkørsel til HTX og studenterkørsel til HG.

Planlæg nemt jeres rute med Studenteruten

Når I vælger at booke jeres studentervogn gennem Book, får I samtidig gratis adgang til det unikke og brugervenlige program, Studenterruten, som er et yderst kærkomment værktøj, der planlægger jeres rute. Glem alt om at udregne tider, stop og hviletider. I skal blot indtaste de stop, I ønsker at gøre undervejs, samt hvor længe I vil blive, hvorefter programmet automatisk udregner hele ruten.

Pift vognturen op med en studenterpakke

De unge studenter skal forkæles, og derfor har vi i samarbejde med tidligere studenter sammensat 4 forskellige studenterpakker, som hver især rummer alt til at gøre en fest endnu sjovere. I får altså det ypperste af det ypperste! Og efter 4-5 år på skolebænken skal ingen EUX-studenter mangle noget.

Pakkerne indeholder alt lige fra tågehorn, flamingobadering og megafon til mundåbner, vandkanoner og alkometer. Prisen på studenterpakken afhænger blandt andet af, om I ønsker en pakke med eller uden drikkevarer.

Fest løs med jeres egen DJ

Gå skridtet videre og opgrader vognturen med jeres helt egen professionelle DJ, som har erfaring fra klubmiljøet. I vil med garanti møde mange blikke, når I kommer kørende gennem gaderne med jeres helt egen DJ i studentervognen.
Derudover skal I ikke tænke på koordinering og opsætning af udstyr – det sørger vi for i samspil med jeres vognmand. Det eneste I skal, er at møde op og have jeres livs fest. DJ’en tager gerne imod musikønsker både før og under turen. Hvis det ønskes, kan I tilkøbe lysshow, røgkanoner og andet lir, som gør vognturen til en endnu større fest.

Oversigt over uddannelser

HHXHGSTXHTX • HFEUX