Studenterkørsel i Sønderjylland

På Book Studenterkørsel portalen, samarbejder vi med mange forskellige udbydere. Det betyder derfor også, at vi har mange forskellige slags vogne at vælge imellem. I Vest- og Sønderjylland er det meget populært, at køre i hestevogn på sin studenterkørsel, og denne type vogn kan du selvfølgelig også finde på siden.

Specielt i Tønder er der stor tradition for at køre med hestevogn, og det giver altid en helt unik stemning i byen når man både kan høre lyden af de glade studenters sang, og hovene på hesten ramme asfalten, som kommer tættere og tættere på. Dét er et rigtigt tegn på, at sommeren i Sønderjylland er skudt i gang.

Om sommeren er der altid fest i Sønderborg under studenterugen. Det vrimler med nyudklækkede studenter, der fejrer deres nye hovedbeklædning, og kører rundt og besøger forældrene, der byder på Sønderjysk kaffebord og andet godt i haverne. Også øen Als er et sted med liv og glade dage i denne uge.

Hvis du går på en gymnasial uddannelse i Sønderjylland, og du skal ud at køre studenterkørsel med din klasse, når I bliver studenter, så kan I finde jeres vogntur på Book Studenterkørsel.

Book din klasses studenterkørsel i Sønderjylland allerede nu, så I er helt sikre på at få den lastbil eller hestevogn I helst vil have. Der er meget stor konkurrence om de mest populære datoer, så det er en rigtig god ide, at være ude i god tid. Bedre for tidligt end for sent. Jo før vognturen er booket, jo før kan man også gå og glæde sig til den og snakke om den i klassen. Det bliver nemlig jeres livs fedeste fest.

besøg det smukke sønderjylland

Book jeres studenterkørsel i Sønderjylland nu