Studenterkørsel i Farum

 

Studenterkørsel i Farum

Studenterkørsel i flotte Farum

Bliver du student i Farum? Mangler du stadig din studentervogn? Så er Book studenterkørsel her for dig.
Bare indtast dine søgekriterier og så vil du kunne sammenligne priser på studentervogne, som kører i Farum!
Her på siden vil Book Studenterkørsel dykke ned i studentertiden og studenterkørselstraditioner i Farum!

Lidt byen du skal på studenterkørsel i

I Nordsjælland ligger Farum, som over 20.000 indbyggere kalder for hjem. Det er desuden en by med rødder langt tilbage i tiden, så bor du I Farum, så bor du faktisk i en ret så gammel by.
Byen bærer dog ikke synderligt præg af sin alder, nej faktisk er Farum en meget moderne by. Men er du historieinteresseret, så kan du i Farum Kirke finde dele af en gammel stenkirke, som kan dateres tilbage til den tidlige middelalder.
Helt så langt tilbage i historien skal man dog ikke, hvis man vil se på traditionen med studenterkørsel. Den tradition er faktisk ”kun” små 100 år gammel, og foregik dengang i hestevogn. Det kan du læse mere om her.
De første studenter dimitterede i Farum, efter at Marie Kruses skole flyttede til byen i 1971, Så siden dengang er der blevet kørt studenterkørsler i byen.

Oplev Farums skønne natur fra studentervognen

Det er næppe det, du ser mest frem til ved en studenterkørsel, men faktisk kommer du til at køre i smukke omgivelser på studenterkørslerne i Farum.
Særligt i juni måned, hvor der jo netop køres studenterkørsel, er det bakkede område med både søer og skove en rigtig smukt scene for din store dag.
Glæd dig til at mærke den varme sommerluft i håret, når du på studentervognen kommer kørende ude på landevejene igennem det smukke landskab.

Studenterne i Farum

I Farum kommer studenterne fra Marie Kruses skole, som både er privatskole og gymnasium.
Bliver du student i Farum, så træder du i fodsporerne af flere kendt danskere herunder Caroline Wozniacki, Lotte Friis og politiker Simon Emil Ammitzbøll, som alle er student fra Marie Kruses skole.
Skolens historie tog sin begyndelse i 1869, hvor den blev stiftet af Skolens første rektor Marie Kruse. Dengang var der kun adgang for piger, og dengang lå skolen også i København. Det var dog først i 1911, at skolen fik sine første studenter. Senere i 1965 blev den populære skole også åben for drenge. På grund af sin popularitet var der brug for mere plads, og skolen har derfor gennem tiden flyttet lokalitet. Men fra 1971 flyttede skolen til Farum, hvor den stadig ligger den dag i dag.

 

Studenter på studenterkørsel

Studenterugen begynder

Den berømte og berygtede studenteruge kommer naturligvis også til Farum i slutningen af juni måned.
De første dage er fyldt med spændte nerver, og fuld koncentration, når du står over for den sidste og vigtigste eksamen. Men den er også fyldt af glæde og lettelse, fordi du selvfølgelig klarede det, og nu kan ånde lettet op og sætte din studenterhue på hovedet.
Den sidste eksamenskarakter skrives traditionen tro midt inde i studenterhuen, og så kan du få venner og klassekammerater til at skrive en lille hilsen inde i huen, så har du et evigt minde om denne fantastiske studentertid.
I Studenterugen begynder studentergilderne også, og her skal du sikkert også holde studentergilde for din familie og dine venner.

Dimissionen og det sidste farvel til Kruse

Sidst i studenterugen ligger dimissionen. Den marker det sidste farvel til gymnasielivet og Marie Kruse. Her overrækkes eksamensbeviser, gives koncerter og studenterne bliver virkelig fejret med maner.
Der skal naturligvis også tages en hel masse fotografier, og til sidst så sendes studenterne ud til studentervognen, som holder og venter på dem. De er blevet flot pyntet op af både bøgegrene, balloner og flag.
Brug for tips til studenterbanner og pynt af vogn? Kig her!
Nu er det endelig tid til studenterkørsel!

 

Studenterkørsel Farum

Endelig Studenterkørsel!

Det hele kulminerer til studenterkørslen, hvor der skal tages et opgør med 3 års flid, lektier og eksamener! Endelig kan du med god samvittighed slå dig løs og fejre at du klarede dig gennem gymnasiet sammen med klassen!
Det kræver naturligvis sin vogn at kunne rumme en hel klasse med glade studenter, som er klar på at feste!
Find derfor den perfekte vogn her på Book Studenterkørsel, hvor du kan sammenligne priser for kørsel og sammenligne selve studentervognene på features som anlæg, køler, og mobilopladning.

Runddans ved Farum Stadion

Det er tradition i Farum, at man tager studentervognen ned til Farum Station, nærmere bestemt Williams Plads, hvor studenterne danser rundt.
Måske skal studenterturen også gå forbi Furesøbad, hvor man vil have mulighed for at bade med studenterhuen på hovedet. Det giver jo som bekendt lov til, at man må klippe en bølge inde i studenterhuens svedbånd.
Studenterkørslen går naturligvis også rundt til alle klassens forældre, som står klar med en masse lækkerier. Blandt andet chokoladeovertrukket jordbær, som må siges at være en studenter-klassiker, så den vil tør vi godt oddse på er at finde rundt på studenterkørslerne.

Dagen derpå

Det kan godt blive lidt anstrængt dagen efter studenterkørslen. Det vil dog for de fleste være det hele værd, for studenterkørslen er bare den fedest fest og en oplevelse for livet!
Heldigvis er der masser af pizza- og burgerbarer i Farum, som kan være behjælpelig med både sukker, salt og fedt, så man hurtigt kan komme ovenpå igen.
For nogle klasser vil det faktisk være nødvendigt at køre studenterkørsel i to hele dage for at kunne nå rundt til alle i klassen. Men to dages fest plejer nu heller ikke være et problem for de nye studenter.

Mangler I fortsat studentervognen?

Uanset om du og klassen skal bruge en studentervogn i en eller to dage, så kan Book Studenterkørsel hjælpe dig med at finde den perfekte studentervogn!
Du skal bare taste dine kriterier, og så vil du med det samme kunne se de studentervogne, som kan bookes i Farum og omegn.
Vi har samlet en stor del af landets udbydere af studenterkørsel, så du kan sammenligne priserne, og vælge den vogn der passer bedst til netop din klasses ønsker og behov.
Søg GRATIS allerede nu.

Book jeres studenterkørsel nu